Bir İl Bu Olayı Konuşuyor! Afişteki Erkek Dansçıyı Karalayıp, Bakın Ne Yazdılar

TAKİP ET

İzmit'te bir alışveriş merkezinde açılan dans okulunun afişinde yer alan erkek dansının üzerini boyayan kimliği belirsiz kişiler fotoğrafın yanına 'edep' yazdı. Yıllardır Anadolu Ateşi tarafından kullanılan erkek dansının Fotoğrafın üzerine boyanmasına görenler tepki gösterdi.

İzmit'te bir alışveriş merkezinde açılan dans okulunun afişinde yer alan erkek dansının üzerini boyayan kimliği belirsiz kişiler fotoğrafın yanına “edep” yazdı. Yıllardır Anadolu Ateşi tarafından kullanılan erkek dansının Fotoğrafın üzerine boyanmasına görenler tepki gösterdi.

Anadolu Ateşi İzmit'te bulunan bir alışveriş merkezinde dans okulu açtı. Kentin bir Çok yerine dans okulunun afişleri asıldı. Gölcük Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan durakta da asılı olan panoda Anadolu ateşinin yıllardır organizasyonlarının duyurusunda kullandığı erkek dansçının fotoğrafı yer aldı. Fakat kimliği belirsiz kişiler posterin bulunduğu panoda erkek tansiyonun bulunduğu kısma cam yüzeyin üzerinden sprey boya ile boyayarak yanına 'Edep' yazdı.

TEPKİ GÖSTERENLER OLDU
Gölcük'te çok kullanılan duraklardan birinde yaşanan Bu olaydan sonra çevre Sakinleri yaşananları anlam veremedi. Bir bölge sakini yaşanan olay hakkında, "Anadolu Ateşi yıllardır bu fotoğrafı kullanıyor. Erkek dansçı çıplak değil. Ancak vücut hatlarının görünmesi sanıyoruz birilerini rahatsız etmiş ve 'Edep' yazmışlar. Kabul edilebilir bir durum değil. Çirkin bir durum, tuhaf bir bakış açısı. Ayrıca duraktaki cam panoyu da boyayarak zarar vermiş oldular" dedi.

izmit erkek dansçı anadolu ateşi afiş son dakika