Bir güzellik merkezi skandalı daha! Belinden aşağı her yeri yandı

TAKİP ET

Elazığ'da bir güzellik merkezine gelerek lazer epilasyon yaptıran bir kadının korkunç gerçekle yüzleşti. Epilasyonun ardından gece saatlerinde başlayan ağrılara dayanamayıp hastaneye gelen kadının belinde ve bacaklarında 1. ve 2. derece yanıkların olduğu fark edildi. Başından geçen korkunç olayı anlatan Zeliha A., "O sırada yandığımı hissettim, 'Beni yakıyorsun' dedim. O da yanmıyorsun zaten böyle oluyor, dedi. Canım yanıyor dememe rağmen bu kadar oluyor, dedi. Sonra eve geldim, kızarıklıklar ol

Elazığ'da bir güzellik merkezinde korkunç bir olay meydana geldi. Lazer epilasyonun ardından vücudunda 1. ve 2. derece yanıklar oluştu. Belinden aşağısı her yerinin yanık olduğunu ifade eden Zeliha A. "Olaydan sonra gitmeme rağmen kimse ilgilenmedi. Herkes kendi çıkarına bakıyor. Ben bunun denetlenmesini istiyorum. Şikayetçi oldum" dedi.

BELİNDE VE BACAKLARINDA YANIKLAR OLUŞTU

İddialaya göre, 10 gün önce şehir merkezinde yer alan bir güzellik merkezine gelen Zeliha A., lazer epilasyon seansına katıldı. İlk iki senasında sıkıntı yaşamayan Zeliha A, ardından işlem yapan çalışanın ve makinanın başlıklarının değişmesi neticesinde sorun yaşadığını öne sürdü. Seans sırasında vücudunun yandığını fark eden kadın, görevliye lazerin derecesini düşürmesini istedi fakat aynı dereceyle seans sürdü. Seansın ardından evine geri dönen ve vücudunda yanma olduğunu fark Zeliha A., güzellik merkezine giderek durumu ifade etti.

"BENİ YAKIYORSUN DEDİM"

Başından geçen korkunç olayı ifade eden Zeliha A, ''Olay, 10 gün önce oldu. Epilasyona bir iki seans gittim hiçbir sorun yoktu. Sonra başka bir bayan işlem gerçekleştirmeye başladı. O sırada yandığımı hissettim, ‘Beni yakıyorsun’ dedim. O da yanmıyorsun zaten böyle oluyor, dedi. Canım yanıyor dememe rağmen bu kadar oluyor, dedi. Sonra eve geldim, kızarıklıklar oldu. Daha sonra güzellik salonuna giderek vücudumun yandığını söyledim. Bir krem verdiler, onu da poşetin içine koyup verdiler. Önce bir cihazın başlığını sattılar. Bu olmuyor dememe rağmen o başlıkları satıp değişik bir makine getirdiler” dedi.

"CİHAZ BAŞLIĞI VE KREM SATIYORLAR"

Vücüdun da yanıklar olduğunu belirten  Zeliha, ''Benden parayı da peşin aldılar. Ben paramı geri vermelerini istiyorum çünkü beni mağdur ettiler. Bunların yaptığı para tuzağı. Cihaz başlığı satıyorlar, krem satıyorlar. Olaydan sonra gitmeme rağmen kimse ilgilenmedi. Herkes kendi çıkarına bakıyor. Ben bunun denetlenmesini istiyorum. Şikayetçi oldum” şeklinde konuştu.

 

Elazığ güzellik merkezi yanık