Bir Gururda Onlardan! Tekerlekli Sandalye Basketbol Milli Takımı Avrupa Şampiyonu Oldu

TAKİP ET

Gelen son dakika gelişmesinde ülkemiz için bir gurur haberi daha alındı. Tekerlekli Sandalye Basketbol Milli Takımımız rakibi olan Britanya'yı 76-69 mağlup ederek Avrupa şampiyonluğunu elde etti.

Gelen son dakika gelişmesinde ülkemiz için bir gurur haberi daha alındı. Tekerlekli Sandalye Basketbol Milli Takımımız rakibi olan Britanya’yı 76-69 mağlup ederek Avrupa şampiyonluğunu elde etti.

Tekerlekli Sansalye Basketbol Milli Takımımız Avrupa şampiyonu oldu. Çıktıkları şampiyonluk maçında Britanya ile karşı karşıya gelen milli takımımız rakibini 76-69 mağlup ederek Avrupa Şampiyonluğunu elde etti. Ülkemize bir gururu daha yaşatan  Tekerlekli Sandalye Basketbol Milli Türkiye Erkek Milli Takımımız Avrupa Tekerlekli Sandalye Basketbol Şampiyonası finaline yükselerek finalde karşı karşıya geldiği rakibi Büyük Britanya’yı 76-69’luk bir mağlubiyetle yenerek Türkiye Erkek Milli Takım Şampiyonu oldu.  
Haberle ilgili ayrıntılar geliyor.

 

tekerlekli sandalye basketbol takımı avrupa şampiyonu büyük gurur tekerlekli sandalye basketbol milli takımı avrupa şampiyonu oldu