Bir Garip Aldatma Hikayesi! Aşk Yaşadığı Hayat Kadını Karısına Çıplak Fotoğrafları Gönderdi Sonrasında Olanlar Oldu

TAKİP ET

İstanbul Esenler'de evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenilen 41 yaşındaki M.Ö'nün para karşılığında birlikteolduğu Ö.U ile yaklaşık 6-7 aylık bir ilişki yaşadığı öğrenildi. M.Ö'nün evli olduğunu sonradan öğrenen ve kendisini evlendirme vaadiyle kandırdığını söyleyen Ö.U'nun adamın çıplak fotoğraflarını karısına ve bir yakınına gönderdiği iddia edildi. Çıplak fotoğrafları gören eş soluğu mahkemede alırken kocasına boşanma davası açarak Ö.U hakkında da şikayette bulunduğu öğrenildi.

İstanbul Esenler’de evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenilen 41 yaşındaki M.Ö’nün para karşılığında birlikteolduğu Ö.U ile yaklaşık 6-7 aylık bir ilişki yaşadığı öğrenildi. M.Ö’nün evli olduğunu sonradan öğrenen ve kendisini evlendirme vaadiyle kandırdığını söyleyen Ö.U’nun adamın çıplak fotoğraflarını karısına ve bir yakınına gönderdiği iddia edildi. Çıplak fotoğrafları gören eş soluğu mahkemede alırken kocasına boşanma davası açarak Ö.U hakkında da şikayette bulunduğu öğrenildi. 

Olay, 30 Temmuz 2017 yılında gerçekleşti. Alınan bilgilere göre, İstanbul Esenler’de yaşayan evli ve 2 çocuk babası M.Ö, Ö.U ile para karşılığında birlikte oldu. Bu birliktelik sonrasında ilişki yaşamaya başladıkları öğrenilen şahısların yaklaşık 6-7 aylık ilişkinin sonunda ayrıldıkları öğrenildi. M.Ö’nüne evli olduğunu bilmediğini ve kendisini de evlilik vaadiyle kandırdığını iddia ederek yaşadıkları birliktelik sırasında çıplak fotoğraflarını çektiği adamın tüm fotoğraflarını hem karısına hem de bir yakınına gönderdiği iddia edildi. 

FOTOĞRAFLARI GÖREN EŞ BOŞANMA DAVASI AÇTI

Kocasının Ö.U ile çekilmiş çıplak fotoğraflarını gören M.Ö’nün eşinin soluğu mahkemede aldığı ve kocasına boşanma davası açtığı öğrenildi. Öte yandan M.Ö’nün tüm yaşananlar sonrasında Ö.U hakkında şikayette bulunduğu ve çıplak fotoğraflarını kendisinin bilgisi dışında çektiğini iddia ettiği öğrenildi. Verdiği ifadede suçlamaları kabul eden Ö.U, hepsini bir anlık sinirle yaptığını söylediği öğrenildi. 

EVLİ OLDUĞUNU SONRADAN ÖĞRENMİŞ

M.Ö’nün evli olduğunu sonradan öğrendiğini iddia eden Ö.U, ilk başlarda şahsın kendisine müşteri olarak geldiğini birçok kez para karşılığında birlikte olduklarını daha sonra sevgili olduklarını söyledi. M.Ö’nün kendisine evlenip ayrıldığını söylediğini iddia eden Ö.U, şahsın evli olduğunu sonradan öğrendiğini belirtti. Şimdi Ö.U hakkında, ‘Özel hayatın gizliliğini ihlal etmek, özel hayata ilişkin görüntüleri ve sesleri ifşa etmek’ suçlarından 3 yıldan 8 yıla kadar dava açıldığı öğrenildi.

 

İstanbul Esenler İlişki Aldatma Çıplak fotoğraflar Boşanma davası