Bir Bu Kalmıştı! Kayınpeder Damadına Aşık Oldu, Aşk Mesajları Ortaya Çıktı Kızının Evliliği Bitti

TAKİP ET

İstanbul'da yaşanan olay 'bu kadarına da pes' dedirtti. Damadına aşık olan kayınpeder, attığı aşk mesajları ile kızının evliliğini bitirdi. Hatta, kayınpeder işi o kadar ileriye götürdü ki, damadına ulaşmak için 3 torununu bile kullandı.

İstanbul'da yaşanan olay “bu kadarına da pes” dedirtti. Damadına aşık olan kayınpeder, attığı aşk mesajları ile kızının evliliğini bitirdi. Hatta, kayınpeder işi o kadar ileriye götürdü ki, damadına ulaşmak için 3 torununu bile kullandı. 

M.K. isimli kadın eşi E.K. ile yaşadığı aşkın ardından 2012 yılında dünya evine girdi. Çift evlendikten bir yıl sonra da bir kız çocukları dünyaya geldi. Fakat çiftin arasında kısa süre sonra kavgalar çıkmaya başladı. İşte tam da bu dönemde kayınpeder Yaşar I. damadı E.K.’ya karşı duygusal bir yakınlık duymaya başladı ve zaman içinde de bu aşka dönüştü. 

EVLİLİKLERİ KAYINPEDERİN DUYGULARI YÜZÜNDEN SARSILDI
Sözcü’de yer alan habere göre kayınpederin damada olan bu yaklaşımı M.K. ile E.K.'nin evliliğini de sarsmaya başladı. M.K., evde yaşanan kavgalar nedeniyle bir akşam çocuğunu da alarak babasının evine gitti. Çift, bir süre ayrı yaşadıktan sonra da boşanmaya karar verdi. 

ÇİFT BOŞANMAYA KARAR VERİNCE KAYINPEDER AŞKINI DİLLENDİRDİ
2016 yılının Ağustos ayından Eylül ayına kadar, henüz boşanma davası açılmadan önce kayınpeder Yaşar I. damadına telefon mesajları göndermeye başladı ve mesajlarda kendisini deliler gibi sevdiğini yazdı. Aşkına karşılık bulamayan kayınpeder, bu defa da damadına "Sana hakkımı helal etmiyorum, ömrün boyunca sevgiye muhtaç yaşa, karşılık göremese de sevgimin yerini birileri alır. Allah şahit ben 24 Şubat 2012'den bu güne kadar asla sana ihanet etmedim" şeklinde bir mesaj yazdı. 

TORUNUNU KULLANARAK İNTİKAM ALMAYA ÇALIŞTI
Eşi ile boşanma aşamasında olan M.K. ise 3 yaşındaki kızı ile birlikte babasının evinde yaşıyordu. Kayınpeder Yaşar I. damadından karşılık alamayınca, intikam almak için küçük torununu istismar etti. Torunu ile yatakta yarı çıplak fotoğraflar çeken kayınpeder, bu fotoğrafları damada gönderince damat E.K. savcılığa fotoğraflarla birlikte giderek suç duyurusunda bulundu. 

"18 YILA KADAR HAPSİ İSTENDİ"
Soruşturma Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülürken, savcılık tarafından hazırlanan iddianamede, kayınpeder Yaşar I. hakkında torununa karşı "Çocuğun cinsel istismarı" suçundan 18 yıla kadar hapis istemiyle ağır ceza mahkemesinde dava açıldı. 

KAYINPEDERİN ATTIĞI AŞK MESAJLARI ŞU ŞEKİLDE;
Kayınpeder Yaşar I.’nın damadı E.K.’ya attığı iddia edilen aşk mesajları ise şu şekilde;
Kayınpeder Y.I.'nın damadı E.K'ye sosyal medya üzerinden attığı iddia edilen mesajlar;
"Sevdim be tosunum"
"Sevdim… İnsan hayatta bir kere sever, ikincisi olmaz. Sevdim seni ben deliler gibi hala da seviyorum."
"Bilmiyorum sana ben kavuşur muyum sevda."
"Kendine iyi bak içinde sevgi olmayınca zorlamanın bir anlamı olmuyor. Benim sevmem sadece bu sevgiyi ayakta tutmaya yetmez. Telefonu açtığındaki ses tonu bana karşı içinde hiçbir şey olmadığı gibiydi. Rahatsızlık verdim benimki aptallıktı. HOŞCAKAL."
"Doğum günün kutlu olsun sen sevmesen de ben seviyorum seni"
"Yaşatacak da sensin şimdi bitirecek de sensin. Sen ne hatalar yaptın bir düşün. Ama şunu unutma inan veya inanma 24 Şubat 2012'den bu güne kadar asla sana ihanet etmedim. Sevdim be tosunum."
"Tek bir cevap paşam valla ne kırılırım ne de kızarım, sadece suçu kendimde bulurum. Bitir bu acıyı öyle ya da böyle."
"Sevgi görmüş olsan onun bunun kucağında gezmezsin. Allaha havale ettim bir gün o kadar pişman olacaksın ki istesen de yanında olmayacağım. Bugünkü tarihi unutma bendeki sevgiyi bitirdiğin tarih bu tarih."

 

 

 

istanbul şok olay damat kayınpedere aşık oldu şok son dakika son dakika haberi