Bir Ay Boyunca Boğazında Sülükle Yaşadı

TAKİP ET

Aydın'ın Çine ilçesinde besicilikle uğraşan 63 yaşındaki Mustafa doğru, bir ay boyunca farkında olmadan boğazına yapışık halde bulunan sülükle birlikte yaşadı. Doğru, ağzından kan gelmesi üzerine Hastaneye gidince boğazında sülük olduğu belirlendi ve ameliyatla çıkarıldı.

Aydın'ın Çine ilçesinde besicilikle uğraşan 63 yaşındaki Mustafa doğru,  bir ay boyunca farkında olmadan boğazına yapışık halde bulunan sülükle birlikte yaşadı. Doğru, ağzından kan gelmesi üzerine Hastaneye gidince boğazında sülük olduğu belirlendi ve ameliyatla çıkarıldı.

Aydın'ın Çine ilçesi Soğancılar Mahallesi'nde besicilik yaparak geçimini sağlayan 63 yaşındaki Mustafa doğru, bir ay önce hayvanlarını suladığı göletten bidonlarını su almak amacıyla ağzıyla hortumu çekti.  Suda bulunan ve gözle görülmeyecek kadar küçük olan sülük Bu sırada doğrunun boğazına yapıştı.  Durumdan habersiz olan talihsiz adam boğazındaki sülükle bir ay yaşadı. Ağzından kan gelmesi ve ses kısıklığı şikayetiyle 25 Temmuz günü Aydın Atatürk Devlet Hastanesi Kulak Burun Boğaz Polikliniği'ne başvuran Doğru’nun boğazında sülük olduğu belirlendi.

AMELİYATLA ÇIKARILDI
Uzman Doktor Kürşat bensoy tarafından muayene edilen doğrunun boğazında sülük olduğu belirlenmesi üzerine acil olarak ameliyata alındığı ve boğaza yapışan sülüğün canlı olarak çıkarıldığı öğrenildi. Kap içerisine konulan sülük ameliyatın ardından Mustafa doğru ya da gösterildi.  Mustafa doğru operasyonu gerçekleştiren doktora teşekkür ederken ameliyattan sonra sağlığına kavuştuğunu söyledi.

 

AYDIN Çine Mustafa doğru besici sülük son dakika