Bir Anda Kalabalığın Arasında Kaldı! Gökçek İçin Toplanan Grup Akit TV Muhabirine Saldırdı

TAKİP ET

Bugün saat 14.00'da basın toplantısı gerçekleştirerek istifasını duyuran Melih Gökçek'in konuşma yaptığı sıralarda dışarıda olay çıktı. Dışarıda Melih Gökçek için toplanan bir grup kalabalık daha önceden Gökçek hakkında CHP ile görüşüyor, istifa etmeyecek gibi iddiaları ortaya atan kit TV Muhabirine saldırdı.

Bugün saat 14.00’da basın toplantısı gerçekleştirerek istifasını duyuran Melih Gökçek’in konuşma yaptığı sıralarda dışarıda olay çıktı. Dışarıda Melih Gökçek için toplanan bir grup kalabalık daha önceden Gökçek hakkında CHP ile görüşüyor, istifa etmeyecek gibi iddiaları ortaya atan kit TV Muhabirine saldırdı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın istifasını istediği Belediye Başkanları arasında olan Melih Gökçek, istifası hakkında sessiz kaldığı günlerde Akit TV’nin Ankara Haber Müdürü olan Mehmet Özmen’den büyük bir iddia attı. Özmen, Melih Gökçek istifa etmeyecek demiş ayrıca da Gökçek’in CHP ile görüştüğüne dair büyük bir iddiada bulunmuştu. Ortaya atılan bu iddialar sonrasında Melih Gökçek’in oğlunun kanalı olan Beyaz TV ve Akit TV ciddi bir polemik yaşamıştı.

POLİS KALABALIĞIN ELİNDEN GÜÇLÜKLE ALDI

Büyük iddiayı ortaya atan ve hedef haline gelen Mehmet Özmen, bugün Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in istifa konuşması yaptığı sırada dışarıda Melih Gökçek taraftarı olan bir grubun saldırısına uğradı. Melih Gökçek’in konuşma yaptığı sırada dışarıda toplanan kalabalığın Akit TV Muhabiri Mehmet Özmen’e saldırdığı polisin kalabalığın elinden aldığı Özmen’i kalabalığın yanından uzaklaştırdığı öğrenildi.

 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek İstifa Belediye önü Akit muhabiri Mehmet Özmen Saldırı Grup Gökçek taraftarı Akit TV