Binlerce Vatandaşı Mağdur Bırakan Çiftlik Bank'ın CEO'su Rapçı Çıktı! İşte Sırra Kadem Basan CEO'nun Hiç Bilinmeyenleri

TAKİP ET

Çiftlik Bank isimli oyunla binlerce vatandaşı yüksek getiri vaadiyle kandıran ve 511 milyon lira para toplayarak sırra kadem basan CEO Mehmet Aydın'ın hakkında hiç bilinmeyenler ortaya çıktı.

Çiftlik Bank isimli oyunla binlerce vatandaşı yüksek getiri vaadiyle kandıran ve 511 milyon lira para toplayarak sırra kadem basan CEO Mehmet Aydın’ın hakkında hiç bilinmeyenler ortaya çıktı.

Son günlerin gündem konusu olan Çiftlik Bank CESO’su Mehmet Aydın, herkes tarafından araştırılmaya başladı. Yüksek getiri vaadiyle binlerce vatandaşı dolandıran ve 511 milyon lira para topladıktan sonra sırra kadem basan Mehmet Aydın’ın aslında kim olduğu ortaya çıktı.

ÇİFTLİKBANK CEO’SU OLARAK TANINAN MEHMET AYDIN ASLINDA KİM?

Son dönemlerde Çiftlik Bank CEOS’su olarak gündeme gelen ve herkes tarafından merak edilen isim haline geldi. Gerçek isminin Eren Çakar olduğu öğrenilen şahsın ‘Egoman’ isimli arabesk rap çektiği ve bunun yanında çıplak gösteren gözlük satışı yaptığı öğrenildi.

KARISI TUTUKLANDI

Konuyla ilgili Sakarya Geyve Cumhuriyet Başsavcılığı, Çiftlik Bank soruşturması kapsamında, son olarak Çiftlik Bank CEO’su olan Mehmet Aydın’ın karısı Sıla Aydın’ın tutuklandığı öğrenildi. Bunun yanı sıra şirketin yönetim kurulu üyesi olan Cemal Çolak’ın da tutuklandığı alınan bilgiler arasında yerini aldı. Mehmet Aydın’ın karısı Sıla Aydın’ın Geyve Cumhuriyet Başsavcılığı’na giderek teslim olduğu şirketin yönetim kurulu üyesi olan Cemal Çolak2ın ise İstanbul Üsküdar’da oturduğu evinde gözaltına alındığı öğrenildi. İfadeleri alınan Sıla Aydın ve Cemal Çolak’ın çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandığı öğrenildi.

 

Çiftlik bank CEO Mehmet Aydın Rapçı Dolandırıcı