Bingöl'de Panik Anları! Çıkan Yangına Müdahale Eden 2 İtfaiye Eri Dumandan Etkilendi

TAKİP ET

Bingöl'de boş bir arazide bulunduğu öğrenilen kerestelerin alev alev yanmaya başlamasıyla çıkan yangın büyük panik yaşattı. Yangına müdahale etmekte olan 2 itfaiye erinin dumandan etkilendiği görüldü.

Bingöl’de boş bir arazide bulunduğu öğrenilen kerestelerin alev alev yanmaya başlamasıyla çıkan yangın büyük panik yaşattı. Yangına müdahale etmekte olan 2 itfaiye erinin dumandan etkilendiği görüldü.

Olay, Bingöl İnönü Mahallesi Kültür Kavşağı şehirlerarası otobüs terminali yanında bulunan boş bir arazide meydana geldi. Arazide durduğu belirtilen kerestelerin henüz belirlenemeyen bir nedenle alev aldığı ve giderek büyüyerek yanmaya başladığı belirtildi. Gece saat 21.00’da başlayan yangını gören çevre sakinleri hemen itfaiye ekiplerine haber verirken büyük panik yaşadı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve TOMA sevk edildi. 

ALEVLER 15 METRE YÜKSELDİ

Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin 15 metreye kadar yükselen yangına müdahale etmeye başladığı belirtildi. İtfaiye ekipleri giderek büyüyen yangını söndürmekte güçlük çekti.

İTFAİYE ERLERİ DUMANDAN ETKİLENDİ

Yangına müdahale sırasında itfaiye erlerinin yoğun sıcaktan ve dumandan etkilendikleri ve yere uzanarak su sıktıkları görüldü. Ekipler yangının daha fazla büyümesinin önüne geçebilmek için çevrede bulunan yakın binalara soğutma çalışmasında bulundu. Alevlerin yoğun olarak yükseldiği yangının itfaiye ekiplerinin yaklaşık 1 saatlik çalışması sonucunda söndürülebildiği öğrenildi. Çalışmalar esnasında dumandan etkilenen ve fenalaşan 2 itfaiye erine olay yerinde hazır bulunan sağlık ekiplerinin müdahale ettiği belirtildi.

 

bingöl yangın arazi kereste yangını panik 2 itfaiye eri dumandan etkilendi itfaiye