Bingöl'de Hafif Ticari Araçla Minibüs Çarpıştı: 15 Yaralı

TAKİP ET

Bingöl'de minibüs ile hafif ticari aracın çarpıştığı trafik kazasında 15 kişi yaralandı.

Bingöl-Muş Karayolu’nun 10’uncu kilometresi Kervansaray mevkisinde meydana gelen trafik kazasında, sürücülerinin kimlikleri henüz bilinmeyen 12 AAF 898 plakalı minibüs ile 55 AFA 403 plakalı hafif ticari araç çarpıştı.

Kazanın 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbar edilmesinin ardından kaza mahalline sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Kazada her iki araçta seyahat eden 15 kişi yaralandı. 

Yaralılara ilk müdahale sağlık ekiplerince kaza mahallinde yapıldıktan sonra yaralılar, ambulanslarla Bingöl Devlet Hastanesi’ne nakledildi. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı ve sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Kazanın ardından sosyal medya hesabından paylaşım yapan ve vatandaşlara uyarılarda bulunan Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, “Tüm uyarı ve tedbirlerimize rağmen maalesef trafik kazaları bayram tatilinde de sürdü. Son olarak bugün Bingöl/Merkez/Ekinyolu Kervansaray Kavşağı'nda sabah saat 10.00 civarında çift taraflı, maddi hasarlı ve yaralanmalı trafik kazası meydana geldi. Meydana gelen kazada; her iki araçta yolculuk eden kişiler ve sürücüler dahil 15 kişi hayati riskleri olmayacak şekilde yaralandılar. Yaralılarımız Bingöl Devlet Hastanesi'ne nakledilerek tedavi altına alınmıştır. Kazada can kaybı olmaması tesellimiz olsa da her zaman böyle sonuçlanmayabilir. Lütfen yayalar ve sürücüler olarak trafik kurallarına uymaya özen gösterelim, uymayanları uyaralım” ifadelerini kullandı. 

Bingöl Trafik Kazası