Bilinçaltımızı Formatlayabilir Miyiz?

TAKİP ET

Yaşam & Kariyer Koçu Elif Kaçar'ın "Bilinçaltımızı Formatlayabilir Miyiz?" adlı köşe yazısı.

Günlük hayatımızda davranış şekillerimizi, tercihlerimizi etkileyen bilinçaltımızı formatlayabilir miyiz? Yemek yeme dürtümüzden, duygusal ilişkilerimize, parayla aramızdaki ilişkiden, aile, arkadaş ilişkilerimize, hemen hemen hayatımızın her noktasını etkileyen bilinçaltımızı susturmanın bir yolu yok mu?

‘Bilinçaltımızı formatlayabilir miyiz?’ ya da ‘Bilinçaltı formatlanır nasıl?’ gibi sorular hatta format kelimesi bile benim için çok karmaşık ve cevabını duyduğumda ise çok anlayabileceğimi düşünmediğim kavramlardır. Ben sadece Access Barsın ne olduğunu ve Access Bars’la tanışmamı anlatmak istiyorum. Bilinçaltı formatlamakla ne alakası var derseniz, Access Bars, geçmişten bugüne kadar gelen yargıları iptal edip yargısız olma haline gelme durumudur. Bir nevi kişiye format atmaktır diyebiliriz.

İlk okunduğunda bilgisayarla alakalı bir terim gibi düşünülse de Gary Douglas'ın öncüsü olduğu, baş bölgesindeki 32 bars noktasıyla çalışılarak yapılan bir enerji çalışmasıdır. Sizde ve bedeninizde bu güne kadar biriken herhangi bir şey hakkındaki tüm limitleyici düşüncelerinizi, fikirlerinizi, davranışlarınızı, inançlarınızı, tutumlarınızı, hislerinizi, duygu ve düşüncelerinizi, kararlarınızı serbest bırakmanızı sağlayacak bir terapidir. Access Bars seansları uyku, sağlık ve kilo, para, ilişkiler, korku, stres ve çok daha fazlası dahil pek çok konuda değişime yardımcı olur. Şimdide nasıl tanıştığımdan bahsedeyim. Enerji çalışmalarına inanmayan sözde mantıklı zihnime rağmen sürekli enerji çalışmaları beni çekmektedir. İlk başta bir şekilde adını duyuyorum, sonra etkisini yaşıyorum, sonra nasıl oluyorsa eğitimini alıyorum. Ama sorsanız enerji çalışmalarına inanmıyorum. Aslına bakarsanız ben inanmak kavramına da inanmıyorum. Bana sorarsanız inanmak ya da inanmamak zihnin bilinçaltından gelen deneyimiyle yaptığı seçimdir. Ben yaşamayı, hissetmeyi tercih ediyorum. Access Bars’ ı yaşam koçu olan bir arkadaşımdan duymuştum. Parayla ilgili yargılara iyi geldiğini falan anlatıyordu. Sadece dinlemiştim konuyla ilgilenmemiştim. İşlerimin çok yoğun olduğu ve yorgun olduğum bir dönemde para hakkındaki yargılarımı düşünmüştüm. Para bir enerjiydi ve benim bu enerjiye ait bir sürü yargım vardı. Bu yargılarla da ben çok çalışır, çok yorulurdum fakat para enerjisi bana gelmezdi. Bunları düşünürkende aklıma arkadaşım geldi ve kendisinden Access Bars seansı aldım. Seans sonrası kendimi boşlukta hissetmiştim. Birkaç gün sonra ise parayla ilgili yargılarımın eskisi gibi olmadığını fark etmiştim. Hatta hiçbir şeyle ilgili yargım yokmuş gibi boşluktaydım. Daha önce hissetmediğim bir enerjiye sahiptim. Access Barsın bu etkilerini biliyordum ama eğitim alma düşüncemde yoktu. Sonra bir gün Acess Bars eğitimcisi olan bir arkadaşımla otururken kendime ‘Neden Access Bars seans uygulayıcısı olmuyorum ki?’ diye sordum. Sonuçta benim hayatıma olumlu etkisi olmuştu. Başkalarının da bu etkiyi yaşamasına vesile olabilirim diye Access Bars Seans Uygulayıcısı eğitimini aldım ve artık Access Bars Seansları yapıyorum. Ben hayatımda parayla ilgili yargılarımı yakıp yıkma düşüncesiyle Access Barsla tanışmıştım. Fakat Access Bars hayatınızdaki uyku, sağlık ve kilo, para, ilişkiler, korku, stres ve çok daha fazlası dahil pek çok konuda değişime yardımcı olur. İlişkilerinde sürekli aynı tarz olaylar yaşamakta olan çok yakın bir tanıdığım Access Bars seanslarıyla ilişkiye dair yargılarını yakıp yıktı ve şimdide kendi değimiyle yıllardır aradığı ruh eşiyle nişanlanmak üzere. Evet, Access Barsla geçmişten şuana kadar depolanmış, şuan tüm kararlarınızı, seçimlerinizi etkileyen yargılarınızı iptal edip, daha yargısız enerji dolu bir hayat yaşayabilirsiniz. Kısaca Access Barsla bilinçaltınızı formatlayabilirsiniz.