Bilgisayar Başında Ölü Bulunan 13 Yaşındaki Hakan'ın Otopsi Raporu Çıktı! İşte Hakan'ın Ölüm Sebebi

TAKİP ET

13 yaşındaki ortaokul öğrencisi Hakan dün bilgisayar başında oyun oynadığı sıralarda ölü bulunmuştu. Boynuna dolanmış sargı bezi ile bulunan Hakan'ın ölümü savcılık tarafından şüpheli olarak görülmüş ve otopsi istenmişti. 13 yaşındaki çocuğun otopsi raporu belli oldu.

13 yaşındaki ortaokul öğrencisi Hakan dün bilgisayar başında oyun oynadığı sıralarda ölü bulunmuştu. Boynuna dolanmış sargı bezi ile bulunan Hakan’ın ölümü savcılık tarafından şüpheli olarak görülmüş ve otopsi istenmişti. 13 yaşındaki çocuğun otopsi raporu belli oldu.

İNTİHAR MI, CİNAYET Mİ?

İstanbul Esenyurt’ta evde bilgisayar başında oyun oynadığı sıralarda cesedi bulunan 13 yaşındaki Hakan’ın cesedi bulunduğu anlarda boynuna dolanmış bir sargı bezi vardı. Yaşanan olay Türkiye’de kısa sürede yankı bulurken savcılık Hakan’ın ölümünü şüpheli buldu ve otopsi raporu istedi. Adli Tıp’ta çıkan otopsi raporuna göre 13 yaşındaki çocuğun intihar ettiği belirlendi. Ancak çocuğun ailesi çıkan otopsi raporunun tam tersine çocuklarının cinayete kurban gittiğini iddia etmeye devam etti. Öte yandan raporda çocuğun vücudunda herhangi bir darp veya cebir izine rastlanmadığı intihar nedeninin ise elastik bandajın sıkılmasıyla nefessiz kalması oldu. Polis el koyduğu bilgisayarı ve diğer tüm delilleri incelemeye devam ediyor. Annesi ise, eve giren çıkan olmadığını belirli bir saatte oğlunun eve girdiğini görenler olduğunu söylerken, ağabeyinin eve geldiğinde tek sandalye gördüğünü fakat cenazesinin bulunduğunda bilgisayarın yanında iki sandalye olduğunu belirterek oğlunun cinayete kurban gittiği yönünde ısrarcı oldu.

 

istanbul esenyurt bilgisayar 13 yaşındaki hakan ölüm ceset ölüm sebebi otopsi rapor cinayet intihar