Bilecik'te Köpekleri Telef Eden Esrarengiz Yaratık Hakkında Yeni Gelişme!

TAKİP ET

Bilecik Bozüyük'te Dübekli Mahallesi'nde ortaya çıkan esrarengiz bir yaratık hakkında yeni gelişmeler yaşandı. İddialara göre henüz ne olduğu bilinemeyen esrarengiz yaratık köpekleri kaçırıyor ve köpekleri yiyordu. Köy muhtarı Mustafa Yılmaz'da ortaya çıkan bu yaratığın kurt olduğundan emin olduğunu söylemişti. Muhtar Mustafa Yılmaz bu yaratığı bulmak için tek başına savaşmaya başladı.

Bilecik Bozüyük’te Dübekli Mahallesi’nde ortaya çıkan esrarengiz bir yaratık hakkında yeni gelişmeler yaşandı. İddialara göre henüz ne olduğu bilinemeyen esrarengiz yaratık köpekleri kaçırıyor ve köpekleri yiyordu. Köy muhtarı Mustafa Yılmaz’da ortaya çıkan bu yaratığın kurt olduğundan emin olduğunu söylemişti. Muhtar Mustafa Yılmaz bu yaratığı bulmak için tek başına savaşmaya başladı.

Bilecik Bozüyük’te Dübekli Mahallesi’nde köpeklerin tuhaf bir şekilde ortadan kaybolması ve öldürülmesi mahalleliyi ayağa kaldırdı. Köy halkı olayı araştırdıktan sonra bu yaratığın köpekleri alarak götürdükten sonra kafatasını ve iskeletini bırakacak şekilde köpekleri yediği belirtilmişti. Bir ayda tam 25 köpeği telef ettiği belirtilen bu yaratığın kurt olduğundan şüphelenildi.

BİR KÖPEĞİ SON ANDA KURTARDILAR

Köy halkı bu yaratığın ne olduğunu bilmezken yaratığın kendilerine de saldırmasından korkuyor. Mahallelinin yaptığı açıklamalara göre insanlar akşamları evlerinden korkudan çıkamıyorlar. Köyün muhtarı Mustafa Yılmaz geceleri çıkarak elinde tüfeği ile bu yaratığı yakalamak için bekliyor. Muhtarın yaptığı açıklamaya göre bu yaratığın elinden bir tane köpeğin öldürülmesinden son anda kurtulduğunu söyledi. 4 köpeğinde bu yaratık tarafından yendiğini belirtti. 

YARATIĞIN NE OLDUĞU HALA BULUNAMADI

Köyün muhtarı Mustafa Yılmaz, bu yaratığın ne olduğunu bulmak için geceleri nöbet tuttuğunu bulmak ve artık köpeklerin telef olmasını engellemek için geceleri nöbet tutuyor. Fakat yanında onunla birlikte olan kimsenin olmamasından şikayetçi. Muhtar, korkusunun olmadığını, o yaratığı bulana kadar nöbet tutacağını, bu yaratığın ne olduğunu hala bulamadığını da söyledi. 

 

bilecik yaratık köpekler yiyen yaratık esrarengiz yaratık son gelişme