Bilecik'te Bir Adam Verilen Uzaklaştırma Kararına Rağmen 8 Aylık Hamile Karısını Bıçakladı!

TAKİP ET

Bilecik'te acımasız koca 8 aylık hamile olan karısını acımasızca bıçakladı. Öfkeli kocaya polis tarafından uzaklaştırma kararı verildiği ve buna rağmen 8 aylık hamile karısını acımadan bıçaklayarak öldürdüğü öğrenildi.

Bilecik’te acımasız koca 8 aylık hamile olan karısını acımasızca bıçakladı. Öfkeli kocaya polis tarafından uzaklaştırma kararı verildiği ve buna rağmen 8 aylık hamile karısını acımadan bıçaklayarak öldürdüğü öğrenildi.

Gelen bilgilere göre Bilecik Merkez Ertuğrul Gazi Mahallesi Şehit Tahsin Büyükçoban Caddesi Güven Apartmanında oturan Melike Kaygın Kartal adlı bir kadının kocası ile yaşadığı ailesel nedenlerden dolayı polisin kocaya uzaklaştırma verdiği fakat kocasının kadının oturduğu dairenin kapısına dayandığı ve 8 aylık hamile olan kadını vücudunun farklı bölgelerinden bıçakladığı belirtildi. 

8 aylık hamile karısını bıçaklayan Hüseyin Kartal’ın daha sonra 155’i kendi cep telefonuyla arayarak ‘Karımı bıçakladım adres Ertuğrul Gazi Mahallesi Şehit Tahsin Büyükçoban Caddesi’ dediği öğrenildi. Kocanın yaptığı ihbar üzerine olayın yaşandığı adrese 112 sağlık ekipleri ve polis ekipleri gönderildi. 112 sağlık ekipleri bıçaklanarak ağır yaralanan hamile kadını ambulansa alarak hastaneye kaldırdı. 

Polis ekipleri kendisini ihbar eden Hüseyin Kartal’ın ihbarda bulunduğu cep telefonunu aradı. Aradan 5 dakika geçtikten sonra Hüseyin Kartal polis ekiplerini arayarak ‘ben Pazar pazarındayım gelin beni alın’ dedi. Ekipler Hüseyin Kartal’ı bularak hemen gözaltına aldı. Öte yandan ağır yaralı şekilde hastaneye kaldırılan 8 aylık hamile Melike Kaygın Kartal hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis ekipleri gözaltına aldığı Hüseyin Kartal’ın ifadesine devam edildiğini belirtti. 

 

bilecik hamile kadın öfkeli koca bıçaklama