Beyoğlu'nda Silah Sesleri! Çatışma Çıktı 1 Kişi Öldü 2 Kişi Yaralandı

TAKİP ET

İstanbul Beyoğlu'nda bir iş yerinde silahlı saldırı düzenlendi. Çıkan silahlı çatışmada 1'i ağır 3 kişi yaralandı. Yaralıların hastaneye kaldırıldığı ve ağır yaralanan bir kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.

İstanbul Beyoğlu’nda bir iş yerinde silahlı saldırı düzenlendi. Çıkan silahlı çatışmada 1’i ağır 3 kişi yaralandı. Yaralıların hastaneye kaldırıldığı ve ağır yaralanan bir kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.

1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

İstanbul Beyoğlu’nda bulunan bir iş yerine yapılan silahlı saldırı çatışmaya döndü. Karşılıklı çıkan çatışmada ağır yaralanan bir kişinin kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği öğrenildi. Olay, saat 18.00 sularında Beyoğlu Fitil Sokakta yaşanmıştı. Gelen bilgilere göre aralarında husumet olduğu öğrenilen şahıslar karşı tarafın tamirhanesine ateş açtı. Açılan ateşe karşılık gelince çatışma çıkmıştı. Çıkan çatışma sonucunda 1’i ağır 3 kişi yaralanmıştı. Çatışmada ağır şekilde yaralanan ve hastaneye kaldırılan Ertuğrul K.’nın yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı bilgisi alındı. Polisin olayla ilgili soruşturmasının sürdüğü belirtildi.

 

istanbul beyoğlu çatışma silahlı çatışma saldırı 1 kişi öldü 2 kişi yaralandı