Beyin Ölümünün Gerçekleştiği İddia Edilmişti! Baykal'ın Doktoru Son Noktayı Koydu: "Durumu Daha İyi"

TAKİP ET

Deniz Baykal'ın sağlık durumu hakkında dün gece saatlerinde ortaya atılan iddia herkesi korkutmuştu. Baykal'ın beyin ölümü gerçekleştiğine dair iddialar sonrasında ilk açıklama CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'den gelmişti. İddiaların asılsız olduğunun duyurulmasından sonra Baykal'ın sağlık durumuna son noktayı doktoru koydu.

Deniz Baykal’ın sağlık durumu hakkında dün gece saatlerinde ortaya atılan iddia herkesi korkutmuştu. Baykal’ın beyin ölümü gerçekleştiğine dair iddialar sonrasında ilk açıklama CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel’den gelmişti. İddiaların asılsız olduğunun duyurulmasından sonra Baykal’ın sağlık durumuna son noktayı doktoru koydu.

CHP’nin eski Genel Başkanı olan ve şimdilerde CHP Antalya Milletvekilliği görevi yapan Deniz Baykal’ın sağlık durumu hakkında dün korkutan bir iddia ortaya atılmış ve sosyal medya bu iddia ile çalkalanmaya başlamıştı. Baykal’ın beyin ölümünün gerçekleştiğine dair iddiaya ilk yanıt Özgür Özel’den gelmişti. Özel, Baykal’ın tedavi gördüğü hastanenin bahçesinde açıklama yaparak iddiaların asılsız olduğunu duyurmuştu. İddiaların ardından bir açıklamada Deniz Baykal’ın doktorundan geldi.

‘HER TÜRLÜ BİLGİYİ SİZİNLE PAYLAŞIYORUZ’

Baykal’ın doktoru Prof. Dr. Erkan İbiş, Baykal’ın sağlık durumunda dün ve bugün arasında ileriye veya geriye bir gidişatın yaşanmadığını ancak çekilen tomografi sonuçlarında iyi sonuçlar olduğunu söyledi. Baykal’ın şu anda yoğun bakımda uyutulduğunu belirten İbiş, sosyal medyada yayılan beyin ölümü iddialarını da yalanlayarak haberlerin doğru olmadığını ve Baykal’ın durumu hakkında her türlü bilginin tüm çıplaklığıyla kamuoyuyla paylaşıldığının bir kez daha altını çizdi. 

 

Deniz Baykal Sağlık durumu Doktor Açıklama Erkan İbiş Beyin ölümü Beyin ölümü açıklaması Durumu iyi