Beyin Cerrahıyım Deyip Gerçek Doktoru Kandırdı

TAKİP ET

Kayseri'de devlet hastanesinde çalışan bir doktora kendisini beyin cerrahı olarak tanıtan 24 yaşındaki dolandırıcı gerçek doktoru kandırarak parasını almayı başardı. Kullandığı yöntem ise ağızları açık bıraktı.

Kayseri'de kendisini beyin cerrahı olarak tanıtan Ömer Ü. isimli bir kişi doktor H.Ş'yi kandırarak 160 lirasını aldı. Ardından şikayetler üzerine polis tarafından kıskıvrak bir şekilde yakalanan zanlı 4 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Gerçekleştirmiş olduğu dolandırıcılık yöntemi ise son derece dikkat çekti. Geçtiğimiz eylül ayında meydana gelen dolandırıcılık olayı büyük şaşkınlığa sebep oldu. 47 yaşındaki doktorun ise başına gelen olayın ardından büyük şaşkınlık yaşadığı öğrenildi. 

Kayseri'de Devlet Hastanesinde doktor olarak görev yapan H.Ş annesi ile birlikte banka önünde sıra beklerken 24 yaşındaki dolandırıcı Ömer Ü. ile tanıştıkları öğrenildi. Doktor ve annesine sohbet sırasında kendisini beyin cerrahı olarak tanıttı. Ancak kısa bir süre önce trafik kazası geçirdiğini ve banka hesabında çok miktarda para olduğunu anlattı. 

SAHTE DOKTOR GERÇEK DOKTORU KANDIRDI

Hesabında bulunan tüm parayı yardıma ihtiyacı olanlara göndereceğini ancak işlem yapması için 160 liralık bir işlem yapması gerektiğini anlattı. Bunun üzerine dolandırmak istediği doktordan 160 lira para aldıktan sonra ortadan kayboldu. Dolandırıldığını anlatan doktor hemen şikayetçi oldu. 

Sahte beyin cerrahı hemen güvenlik kameralarından yakalandı. Ardından dolandırıcılık suçundan mahkeme tarafından verilen karar sonrasında tutuklanarak ceza evine gönderildi. Ardından gerçek doktor iyilik yapmak isterken dolandırılınca çok üzüldüğünü ve hala şaşkınlık yaşadığını dile getirdi. 

sahte doktor dolandırıcılık kayseri