Beyaz Futbol Canlı Yayınında Şok Görüntüler! Konyalı Holiganlar Galatasaraylı Öğrencinin Formasını Döverek Elinden Aldı

TAKİP ET

Beyaz TV ekranında yayınlanan Beyaz Futbol canlı yayınında şok görüntüler ortaya çıktı. Ertem Şener'in sunuculuğunu yaptığı programda ilk kez görüntülenen ve dehşete düşüren holiganların görüntüleri herkesi ayağa kaldırdı.

Beyaz TV ekranında yayınlanan Beyaz Futbol canlı yayınında şok görüntüler ortaya çıktı. Ertem Şener’in sunuculuğunu yaptığı programda ilk kez görüntülenen ve dehşete düşüren holiganların görüntüleri herkesi ayağa kaldırdı.

CANLI YAYINDA SKANDAL GÖRÜNTÜLER

Ertem Şener, Sinan Engin, Ahmet Çakar, Abdülkerim Durmaz ve Rasim Ozan Kütahyalı’nın sunduğu ve canlı olarak yayınlanan Beyaz Futbol’da Konya’da holiganların bir Galatasaray taraftarına yaptıkları skandalı ortaya çıkardı. Görüntülerde yüzü görünmeyen şahısların yerde oturan bir öğrencinin elindeki poşeti zorla alarak içindeki Galatasaray formasını çıkarttıkları anlar skandal yarattı.

TOKATLADILAR ELİNDEN ZORLA FORMASINI ALDILAR

Yine holiganlar tarafından çekilen görüntüler Beyaz Futbol canlı yayınında verildi. Sosyal medya hesaplarını ayağa kaldıran bu skandal görüntülerde, Muğla’da öğrenci olduğunu söyleyen 18 yaşlarında bir gencin birkaç kişi tarafından sıkıştırıldığı ve elindeki poşetin istendiği gencin poşeti vermek istememesi üzerine şahıslardan biri tarafından tokatlandığı görülüyor. Gencin, poşet içinde bulunan ve elinden zorla alınan Galatasaray formasını kendi parası ile aldığını ve kendisinden alınmaması için yalvardığı da amatör kameraca çekilen görüntüde yer alıyor.

FORMAYI YAKARAK GÖRÜNTÜ PAYLAŞTILAR

Öğrenci gencin elinden zorla formasını alan ve genci tokatlayan şahısların daha sonra paylaştıkları bir görüntüde aldıkları Galatasaray formasını yaktıkları altına da, ‘Biraz üşümüştük, NOT: Türk Bayrağı Çıkartılmıştır’ notunu düştükleri görüldü. Beyaz Futbol canlı yayınında öğrenci gence bunu yapan şahısların polis ekipleri tarafından tespit edilerek bulunması çağrısı yapıldı.

 

Beyaz TV Beyaz Futbol Canlı yayın 16 Ekim 2017 Konya Holiganlar Galatasaray forması Öğrenci dayak Twitter zorla elinden aldılar