Beşiktaş'tan İlhan Mansız Adımı! İlk Görüşme Olumlu Geçti

TAKİP ET

Beşiktaş'ın yardımcı antrenörü olan Tamer Tuna'nın Göztepe'ye gitmesi sonrasında yardımcı antrenör boşluğu yaşaması sonrasında takımın eski futbolcusu İlhan Mansız'ı boş kalan pozisyona getirmek için ilk adımı attığı ve ilk görüşmenin gerçekleştiği belirtildi.

Beşiktaş’ın yardımcı antrenörü olan Tamer Tuna’nın Göztepe’ye gitmesi sonrasında yardımcı antrenör boşluğu yaşaması sonrasında takımın eski futbolcusu İlhan Mansız’ı boş kalan pozisyona getirmek için ilk adımı attığı ve ilk görüşmenin gerçekleştiği belirtildi.

Siyah Beyaz yönetimin gelecek sezon için çalışmalarına erkenden başladığı ve İlhan Mansız için adım attığı öğrenildi. Tamer Tuna’nın Göztepe’ye gitmesinin ardından yardımcı antrenör boşluğu yaşayan Beşiktaş’ın İlhan Mansız’ın bu pozisyona getirilmesi için çalışmalara başladığı öğrenildi.

İLK GÖRÜŞMEDE OLUMLU SONUÇ

Beşiktaş, gelecek sezon için erken başladığı çalışmalarında takımın eski futbolcusu olan İlhan Mansız’ı Şenol Güneş’in yardımcısı olarak getireceği ve bu konuda İlhan Mansız ile ilk görüşmesini gerçekleştirdiği görüşmenin olumlu geçtiği belirtildi. 

 

Beşiktaş İlhan Mansız Yardımcı Antrenör Şenol Güneş Görüşme Siyah Beyaz Yönetim