Beşiktaş'ta Olağan Seçim Tarihi Belli Oldu! Olağan Seçim Ne Zaman?

TAKİP ET

Beşiktaş'ta Olağan Seçimli Genel Kurul tarihi belli oldu. Olağan Seçimli Genek Kurul ne zaman yapılacak? Ayrıntılar haberimizin detayında...

Beşiktaş’ta Olağan Seçimli Genel Kurul tarihi belli oldu. Olağan Seçimli Genek Kurul ne zaman yapılacak? Ayrıntılar haberimizin detayında...

Beşiktaş Kulübü Olağan Seçimli Genel Kurul tarihini 5 Mayıs olarak belirledi. 5 Mayıs tarihinde yapılacak Genel Kurulda yeterli çoğunluk sağlanamazsa bir sonraki Genel Kurul 12 Mayıs tarihinde toplanacak.   

Beşiktaş Kulübü tarafından yapılan resmi açıklamaya göre olağan seçimli genel kurul toplantısı 5 Mayıs Pazar günü BJK Akatlar Spor Salonunda yapılacak. İlk toplantıda yeterli çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci ve son toplantı ise çoğunluk aranmaksızın 12 Mayıs Pazar günü aynı saatte yapılacak.

Olağan Seçimli Genel Kurulda Beşiktaş Kulübü başkanlığ için şu anki Başkan Fikret Orman ile diğer aday Hürser Tekinoktay yarışacak. Gerekli imzaları topladığı takdirde Aydoğan Cevahir’de başkanlık yarışına dahil olacak.

Beşiktaş Kulübü tarafından yapılan resmi açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Beşiktaş Kulübünün Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı 5 Mayıs 2019 tarihinde saat 10.30’da Akatlar Mah. Yıldırım Oğuz Göker Cad. Gelincik Sok. No:1 Beşiktaş-İstanbul adresindeki BJK Akatlar Spor Salonunda gerçekleştirilecektir. İlk toplantıda yeterli çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci ve son toplantı ise çoğunluk aranmaksızın 12 Mayıs 2019 tarihinde aynı gün, saat ve yerde aynı gündemle gerçekleştirilecektir.”  

Beşiktaş Olağan Seçimli Genel Kurul 5 Mayıs son dakika haber