Beşiktaş'ta Güz Sezonu! Beşiktaş 1 – Sivasspor 2

TAKİP ET

Süper Lig 12. haftasında Demir Grup Sivasspor'u konuk eden Beşiktaş, mücadelen 2 – 1 mağlup ayrıldı. Süper Lig Lefter Küçükandonyadis sezonu Beşiktaş için güz sezonu oldu.

Süper Lig 12. haftasında Demir Grup Sivasspor’u konuk eden Beşiktaş, mücadelen 2 – 1 mağlup ayrıldı. Süper Lig Lefter Küçükandonyadis sezonu Beşiktaş için güz sezonu oldu.

Vodafone Park’ta büyük heyecana sahne olan karşılaşmada siyah beyazlı ekibin tek golünü mücadelenin 11. dakikasında Güven Yalçın kaydetti. Demir Grup Sivasspor’a altın değerinde üç puanı getiren golleri ise mücadelenin 11. dakikasında David Braz ve 53. dakikasında da Emre Kılınç attı.

Evinde aldığı bu mağlubiyet ile 18 puanda kalan Beşiktaş, Süper Lig’de 7. sıraya geriledi. Süper Lig’de puanını 14’e yükselten Demir Grup Sivasspor ise 11. sırada yer aldı.

Sivasspor’un Deplasmanda İlk Galibiyeti

Vodafone Park’ta Beşiktraş’ı 2 – 1 mağlup ederek büyük bir başarının altına imza atan Demir Grup Sivasspor, bu sezon deplasmandaki ilk galibiyetini aldı. Sivasspor, daha önce oynadığı 5 deplasman karşılaşmasından 3 yenilgi, 2 beraberlik almıştı.      

Beşiktaş Sivasspor SÜper Lig Vodafone Park