Beşiktaşlı Yıldız Futbolcunun Kariyeri Bitiyor mu?

TAKİP ET

Uzun yıllardan beri çok sık sakatlanan Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Gökhan Töre ile ilgili şok bir iddia futbol gündemini sarstı.

Uzun yıllardan beri çok sık sakatlanan Beşiktaş’ın yıldız futbolcusu Gökhan Töre ile ilgili şok bir iddia futbol gündemini sarstı.  

Beşiktaşlı yıldız oyuncunun diz kıkırdaklarının aşırı deforme olduğundan dolayı bundan sonraki futbol yaşamında yoğun tempoyu kaldıramayacağı ileri sürüldü. Beşiktaş taraftarının çok büyük beklentiler içerisinde olduğu yıldız futbolcusu Gökhan Töre’nin son durumu üzdü.

Çaykur Rizespor karşılaşmasında oynadığı müthiş futbolla taraftarını coşturan Gökhan Töre’nin 33. dakikada sakatlanarak hastaneye götürülmesi hem takımda hem de taraftarda soğuk duş etkisi yarattı. Sol bacak kasında yırtılma ve kanama olduğu öğrenilen Gökhan Töre’nin, 1 ay sahalardan uzak kalacağı tahmin ediliyor. Bugüne kadar dizinden 7 defa ciddi şekilde sakatlanan, bir kez de operasyon geçiren yıldız futbolcunun futbol yaşamının tehlike olduğu gelen bilgiler arasında.   

Yıldız futbolcunun diz kıkırdağının deforme olduğu ve yoğun tempoyu kaldıramadığından dolayı çok sık sakatlandığı öğrenildi. Geçtiğimiz sezona hazırlanılırken bir saktlık geçiren ve sağ dizinde oluşan kıkırdak hasarı sebebiyle operasyon geçiren Gökhan Töre, geçtiğimiz sezon takımdaki yerini alamamıştı.

Diz bölgesinden 7 kez sakatlık ve 1 kez de operasyon geçiren Gökhan Töre, bacak kasları aşırı zorlandığından sık sakatlık yaşıyor. West Ham United takımında oynarken de uyluk bölgesinden sakatlık geçirdiğinden 5 hafta sahalardan uzak kalmıştı.

Gökhan Töre’nin sahalardan ne kadar uzak kalacağı ile ilgili Beşiktaş Kulübünden net bir açıklama henüz gelmedi.

Beşiktaş Gökhan Töre sakatlık diz kıkırdakları