Beşiktaş'ın Zorlu Randevusunda İlk 11'i Belli Oldu: Maç Hangi Kanalda, Saat Kaçta?

TAKİP ET

Beşiktaş Şampiyonlar Ligi G grubu 3. haftasında Monaco deplasmanına çıkacak. Bu akşam saat 21.45'te ekranlara gelecek olan maçta Siyah Beyazlı takımın hedefi 3 puanla ayrılmak. Zorlu randevunun ilk 11'i belli olurken takım hocası Şenol Güneş'in Gençlerbirliği maçında kadroda rotasyona giderken bu maçta değişik yaptığı görüldü.

Beşiktaş Şampiyonlar Ligi G grubu 3. haftasında Monaco deplasmanına çıkacak. Bu akşam saat 21.45’te ekranlara gelecek olan maçta Siyah Beyazlı takımın hedefi 3 puanla ayrılmak. Zorlu randevunun ilk 11’i belli olurken takım hocası Şenol Güneş’in Gençlerbirliği maçında kadroda rotasyona giderken bu maçta değişik yaptığı görüldü.

BEŞİKTAŞ’IN İLK 11’İ

Beşiktaş’ın zorlu randevusunda ilk 11’inde Fabri, Pepe, Adriano, Caner, Tolgay, Caner, Atiba, Tosic, Talisca, Quaresma, Cenk ve Babel yer alıyor. Siyah Beyazlı teknik adam Şenol Güneş’in Monaco maçı için seçtiği ilk 11 dikkat çekerken Gençlerbirliği maçında rotasyona gittiği ancak bu maçta Querasma ve Babel’i ilk 11’e koyması dikkat çekti. 

RAKİP TAKIMIN İLK 11’İ

Beşiktaş’ı bu akşam evinde konuk edecek olan Monaco takımının ilk 11’inde ise, Subasic, Glik, Sidibe, Almamy Toure, Jemerson, Moutinho, Tielemans, Lemar, Falcao, Fabinho, Keita Balde yer alacak.

TRT 1’DE CANLI YAYINLANACAK

Bu akşam saat 21.45’te karşılaşacak olan Monaco-Beşiktaş maçı şifresiz olarak TRT1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. 

 

Spor haberleri Beşiktaş Monaco Şampiyonlar Ligi İlk 11 Şenol Güneş Deplasman