Beşiktaş'a Büyük Şok! İcra Memurları Stadın Kapısına Dayandı

TAKİP ET

Beşiktaş Vodofone Park Stadını haciz memurları bastı. Gelen bilgilere göre, stadın işlerini yapan şirketin Beşiktaş Anonim Şirketi tarafından 480 bin TL'lik borcun ödenmemesi üzerine stadın kapısına haciz memurları ile birlikte geldikleri öğrenildi.

Beşiktaş Vodofone Park Stadını haciz memurları bastı. Gelen bilgilere göre, stadın işlerini yapan şirketin Beşiktaş Anonim Şirketi tarafından 480 bin TL’lik borcun ödenmemesi üzerine stadın kapısına haciz memurları ile birlikte geldikleri öğrenildi. 

Alınan son bilgilerde, Dolmabahçe’de yeniden inşa edilen Vodofone Park Stadı’nın inşaat işleri ile uğraşan ve Beşiktaş Anonim şirketi bünyesinde faaliyet göstermekte olan İnşaat ve Ticaret Anonim şirketi, boya, alçıpan ve sıva gibi işlemler içinde Selçuk Ahşap Ürünler ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi ile anlaştığı öğrenildi. Fakat iki şirket arasında yapılan anlaşma sonrasında alacaklı olduğu öğrenilen Selçuk İnşaat yetkililerinin Vodofone Arena yenileme Projesi kapsamında verilen 434 bin 689 TL’lik çeki bozdurmak için bankaya gittiğinde çekin karşılığı olmadığı bilgisini aldığı öğrenildi. 

STADIN ÖNÜNE HACİZ MEMURLARI GELDİ

Çekin karşılığı olmadığı bilgisini alan Selçuk İnşaat avukatı Kaan Aydın’ın bu durum üzerine İstanbul 23. İcra Müdürlüğü’ne bir dilekçe verdiği ve şirketin alacağını icra yolu ile alma talebinde bulunduğu belirtildi. Talebin karara bağlanması sonucunda Beşiktaş Anonim İnşaatın merkezi olarak gösterilen Vodofone Park Stadı’na haciz memurları gönderildi. Duruma müdahale edilmesi sonucunda iki taraf anlaştı ve borcun ödeneceğine dair garanti verildi. Durumun iki tarafın anlaşması ile sonuçlanması üzerine haciz işlemi gerçekleştirilmedi. 

 

vodofone park icra icra memurları stad beşiktaş