Beşiktaş'a Avrupa'da Soğuk Duş!

TAKİP ET

UEFA Avrupa Ligi I Grubunda mücadele eden temsilcimiz Beşiktaş, Vodafone Park'ta Belçika temsilcisi Genk'i ağırladı. Tam 6 golün atıldığı karşılaşmada Beşiktaş taraftarı yıkıldı.

UEFA Avrupa Ligi I Grubunda mücadele eden temsilcimiz Beşiktaş, Vodafone Park’ta Belçika temsilcisi Genk’i ağırladı. Tam 6 golün atıldığı karşılaşmada Beşiktaş taraftarı yıkıldı.

Lig’de ve Avrupa’da aldığı kötü sonuçlar ile taraftarını üzen Beşiktaş, Vodafone Park’ta Genk’e 4 – 2 mağlup olarak taraftarının Avrupa’daki ümitlerini yerle yeknesan etti. Beşiktaş taraftarı, karşılaşmanın sonunda takımını ıslıklayarak protesto etti.

Beşiktaş, karşılaşmanın 23. dakikasında Samatta’nın attığı golle 1 – 0 geriye düştü. Bu gol, aynı zamanda ilk yarının skorunu belirledi.

Karşılaşmanın 69. dakikasında bir kez daha sahneye çıkan Samatta, ani gelişen atakta Beşiktaş filelerini bir kez daha havalandırınca Genk, deplasmanda iki farklı üstünlüğü yakaladı. Beşiktaş taraftarının Samatta’nın ikinci golüyle yıkıldığı dakikalarda Gökhan Gönül’ün asistinde Genk filelerini havalandıran Vagner Love, 74. dakikada farkı 1’e indirerek Beşiktaş taraftarını umutlandırdı. Ancak Beşiktaş taraftarı, 81. dakikada Ndongala, 84. dakikada ise Piotrowski’nin golleriyle adeta soğuk duş aldı. 3 dakika içerisinde 2 gol bulan Genk, kimse ne olduğunu anlayamadan 4 – 1 öne geçti. Karşılaşmada skoru belirleyen golü ise Beşiktaş adına 86. dakikada Vagner Love kaydetti. Beşiktaş 2 – Genk 4.   

Beşiktaş taraftarı, yönetimi protesto ederken Teknik Direktör Şenol Güneş’i ise tezahüratlarıyla destekledi.   

Beşiktaş Genk Vodafone Park UEFA Avrupa Ligi Beşiktaş taraftarı Samatta