Beşiktaş, Yeni Malatya'yı Puansız Uğurladı

TAKİP ET

Süper Lig'in 5. haftasında Yeni Malatyaspor'u Vodafone Park'ta ağırlayan Beşiktaş, rakibini 2 – 1 mağlup ederek evine puansız uğurladı.

Süper Lig’in 5. haftasında Yeni Malatyaspor’u Vodafone Park’ta ağırlayan Beşiktaş, rakibini 2 – 1 mağlup ederek evine puansız uğurladı.

 Son dakikaları oldukça heyecanlı geçen mücadelede bir de kırmızı kart gören Beşiktaş, rakibini 2 – 1 yenerek 5. hafta sonunda puanını 10’a yükseltirken, Yeni Malatyaspor 7 puanda kaldı.

Maçtan Notlar

Karşılaşmanın ilk yarısında oldukça etkili bir futbol oynayan ve bir hayli gol pozisyonu bulan Beşiktaş, bulduğu pozisyonları değerlendiremeyince ilk yarı 0 – 0 sona erdi.

Karşılaşmanın 52. dakikasında Beşiktaş’ın kazandığı köşe vuruşunu kullanan Quaresma'nın ortasında Pepe şık bir kafa vuruşu ile fileleri havalandırdı. Bu golle Pepe, ilk 5 haftada 3. golünü attı. Bu sezon toplamda da 5. golüne ulaşan Pepe, kulüp kariyerinde bir sezonda ilk defa beş gol kaydederek kendi namına bir rekora imza attı.

Karşılaşmanın 74. dakikasında ikinci sarıdan kırmızı kart gören Garry Medel, takımını son dakikalara girilirken 10 kişi bıraktı. Medel, bu kırmızı kartla Fenerbahçe derbisinde de forma şansını yitirdi.

Dakikalar 81’i gösterdiğinde Negredo’nun harika pasında topu filelerle buluşturan Ryan Babel, skoru 2 – 0’a taşırken seyircisini de rahatlattı.

Mücadelede perdeyi kapatan golü ise Yeni Malatyaspor adına 89. dakikada Guilherme kaydetti. Beşiktaş 2 Yeni Malatyaspor 1.

 

Beşiktaş Yeni Malatya Pepe Medel Babel