Beşiktaş Taraftarı Maç Boyunca Müge Anlı'ya Küfür Etti, Tepki Gülben Ergen'den Geldi

TAKİP ET

Beşiktaş taraftarı, bu akşam Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında oynanan Beşiktaş – Kayseri spor maçında ünlü televizyoncu Müge Anlı aleyhine küfürlü tezahüratlar yaptı. Siyah – Beyazlı taraftarlar, Müge Anlı'yı olaylı derbi sonrası yaptığı açıklamalar nedeni ile hedef tahtasına koyarken, ünlü televizyoncuya ilk destek ise Gülben Ergen'den geldi.

Beşiktaş taraftarı, bu akşam Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında oynanan Beşiktaş – Kayseri spor maçında ünlü televizyoncu Müge Anlı aleyhine küfürlü tezahüratlar yaptı. Siyah – Beyazlı taraftarlar,  Müge Anlı'yı olaylı derbi sonrası yaptığı açıklamalar nedeni ile hedef tahtasına koyarken, ünlü televizyoncuya ilk destek ise Gülben Ergen’den geldi. 

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında kendi evinde Kayserispor'u ağırladı. Maçta takımını desteklemeye gelen siyah-beyazlı taraftar, başlama düdüğünün çalması ile birlikte F.Bahçe, Aykut Kocaman ve ünlü televizyoncu Müge Anlı’ya küfür etmeye başladı. 

OLAYLI DERBİ SONRASI AÇIKLAMALAR YAPMIŞTI
Ünlü televizyoncu Müge Anlı, kendisinin de statta izlediği olaylı derbinin ardından programında açıklamalar yapmış, "Futbolcular dönüp de taraftarlara saldırmayacaklar. Sen futbolcusun, o taraftar orada olduğu için sen para kazanıyorsun. Taraftar her şeyi söyleyebilir ama sen futbolcu olarak dönüp taraftara saldıramazsın." ifadelerini kullanmıştı. Bu açıklamalara sinirlenen Beşiktaşlı taraftarlar, maç boyunca küfürler ederek Müge Anlı’ya yüklendi. 

GÜLBEN ERGEN TEPKİ GÖSTERDİ
Müge Anlı alyhine Vodafone Park'ta yapılan çirkin tezahüratlara ilk tepki ünlü şarkıcı Gülben Ergen’den geldi. Sosyal medya hesabından tepkisini dile getiren Ergen, "Koca bir taraftar topluluğu bir anneye, bir kadına ne büyük ayıp ediyor! Şiddetin, kabalığın alası..." ifadelerini kullandı. 

 

Beşiktaş – Kayseri spor maçı Beşiktaş taraftarı Müge anlı olaylı derbi küfür Beşiktaş taraftarı müge anlı son dakika gülben ergen