Beşiktaş Mucizesi! Son Dakika Golü ile Mucize Gerçek Oldu

TAKİP ET

Avrupa Ligi Temsilcimiz Beşiktaş bu akşam bir mucizeye imza attı. 1-0 luk galibiyetini rövanşında LASK Linz'e 2-1 mağlup olan Beşiktaş, tur atlamayı başardı.

Avrupa Ligi Temsilcimiz Beşiktaş bu akşam bir mucizeye imza attı.  1-0 luk galibiyetini rövanşında LASK Linz'e 2-1 mağlup olan Beşiktaş, tur atlamayı başardı.

UEFA Avrupa Ligi ön eleme turu rövanş maçında ilk maçı 1-0 kazanan temsilcimiz Beşiktaş, bu akşam Avusturya ekibi LASK Linz'e 2-1 mağlup oldu. Beşiktaş yenilmesine rağmen 89 dakikada Negredo’nun attığı mucize golle bir üst Tura yükselmeyi başardı.

SON DAKİKA MUCİZESİ
Mücadelenizi Linzer Stadı'nda oynanırken ev sahibi LASK Linz'in gollerini 42. dakikada Tetteh ve 68. dakikada Frieser attı. Maçta 2-0 geriye düşen Beşiktaş tam umutların tükendiği anda 89. dakikada Negredo’NUN golüyle bir üst Tura çıkmayı başardı.  Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nde play off oynayacak.

GOLÜ ATTI, KIRMIZIYI GÖRDÜ
Beşiktaş'a turu getiren golü atan Negredo büyük bir sevinç yaşarken gol sevinci sırasında formasını çıkardığı için ikinci sarı kartı gördü ve kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Playoff turunda Beşiktaş'ın rakibi ise Sırbistan ekibi Partizan oldu. 

 

beşiktaş UEFA Avrupa ligi son dakika beşiktaş üst turda