Beşiktaş Monaco'yu Konuk Edecek! Zorlu Maçın İlk 11'leri Belli Oldu

TAKİP ET

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde başarısına hız kesmeden devam eden Beşiktaş, Vodofone Park'ta da puan peşinde. Bu akşam saat 20.00'da evinde Monaco'yu ağırlayacak olan Siyah Beyazlı takımın zorlu maç için ilk 11'leri belli oldu.

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde başarısına hız kesmeden devam eden Beşiktaş, Vodofone Park’ta da puan peşinde. Bu akşam saat 20.00’da evinde Monaco’yu ağırlayacak olan Siyah Beyazlı takımın zorlu maç için ilk 11’leri belli oldu. 

Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubunda kendi evinde Monaco’yu ağırlayacak. Bu akşam saat 20.00’da Tivibuspor2’de yayınlanacak olan zorlu mücadelenin hakeminin Paolo Tagliavento olduğu belirlendi.

BEŞİKTAŞ’IN İLK 11’LERİ

Bu akşam saat 20.00’da Vodofone Park’ta Monaco’yu ağırlayacak olan Beşiktaş’ın ilk 11’leri belli oldu. Beşiktaş’ın ilk 11’leri, Fabri, Gökhan, Pepe, Tosic, Adriano, Atiba, Tolgay, Oğuzhan, Babel, Quaresma, Cenk yer alıyor. rakip takım Monaco’nun ilk 11’inde, Subasic, Raggi, Jemerson, Glik, Jorge, Tielemans, Fabinho, Lopes,Moutinho, Lemar ve Keita yer alacak.