Beşiktaş Karıştı! İdmana Çıkmayan Caner Erkin Tesisleri Terk Etti

TAKİP ET

Beşiktaş'ta Caner Erkin krizi yaşanıyor. Monaco'yu Şampiyonlar Ligi'nin dördüncü haftasında evinde konuk edecek olan Siyah Beyazlı takımda Şenol Güneş'in herhangi bir sakatlığı bulunmayan ve Avrupa maçlarında cezası olmayan Caner Erkin'i kadroya almadı.

Beşiktaş’ta Caner Erkin krizi yaşanıyor. Monaco’yu Şampiyonlar Ligi’nin dördüncü haftasında evinde konuk edecek olan Siyah Beyazlı takımda Şenol Güneş’in herhangi bir sakatlığı bulunmayan ve Avrupa maçlarında cezası olmayan Caner Erkin’i kadroya almadı.

Şampiyonlar Ligi’nin dördüncü haftasında Monaco’yu evinde konuk edecek olan Beşiktai’ta maç öncesi kriz yaşanıyor. Beşiktaş’ta Mustafa Pektemek, Orkan Çınar ve Caner Erkin’in kadroya alınmadığı öğrenilirken Caner Erkin’in tesisleri terk ettiği de gündeme gelen bir diğer iddia oldu.

KADROYA ALINMADI

Beşiktaş’ın Başakşehir ile olan karşılaşmasında maçın hakemi Mete Kalkavan’a küfür ettiği tespit edilen Beşiktaşlı oyuncu Caner Erkin PFDK’ya sevk edilmiş ve 6 maç ceza almıştı. Yaşanan olayların ardından açıklama yapan ve özür dileyen Caner Erkinin takımın teknik direktörü Şenol Güneş tarafından Avrupa’da yasağı olmaması ve sakatlığı bulunmamasına rağmen Monaco maçı kadrosuna alınmaması dikkatlerden kaçmadı.

ŞENOL GÜNEŞ’TEN AÇIKLAMA

Yarın oynanacak olan Beşiktaş-Monaco karşılaşması öncesinde basın toplantısı düzenleyen ve açıklama yapan denetimli teknik adam Şenol Güneş, Mustafa Pektemek, Caner Erkin ve Orkan Çınar’ın maçın kadrosunda yer almayacağını belirterek burada kararları ben alırım değidiği ve Caner Erkin’in bir sakatlığı olmadığını ancak kadroda yer almayacağını söylediği görüldü. Yaşanan olaylar sonrasında kadroya alınmadığını öğrenen Siyah Beyazlı futbolcu Caner Erkin’in tesisleri terk ettiği iddia edildi.

 

Beşiktaş Caner Erkin Monaco Şenol Güneş Şampiyonlar Ligi Avrupa İdman Kadroya Alınmadı Tesisleri terk mi etti