Beşiktaş'ın Taraftarı Önünde Bileği Bükülmüyor

TAKİP ET

Trendyol Süper Lig 6. hafta karşılaşmasında Beşiktaş ile Mondihome Kayserispor, Beşiktaş Park'ta karşılaştı. İlk yarısı 0-0 biten müsabakanın ikinci yarısında 1-0 geriye düşen Beşiktaş, sahadan 2-1 galip ayrılarak haftayı 3 puanla kapattı.

Trendyol Süper Lig 6. hafta mücadelesinde evinde Mondihome Kayserispor ile karşılaşan Beşiktaş, geriye düştüğü karşılaşmada 2-1 kazanarak taraftarına Trabzonspor hezimetini unutturdu. 

Müsabakanın 47. dakikasında Mondihome Kayserispor, golcü ayağı Carlos Mane'nin fileleri havalandırmasıyla 1-0 öne geçti. Mücadeleyi bırakmayan siyah beyazlı ekip, müsabakanın 56. dakikasında Vincent Aboubakar ile bulduğu golle skora dengeyi getirdi. 1-1. Beşiktaş'a galibiyeti getiren golü ise mücadelenin 62. dakikasında Alex-Oxlade Chamberlain kaydetti. 

Bu galibiyetle Beşiktaş Süper Lig'deki puanını 10'a yükseltirken, Süper Lig'de bu sezon ilk yenilgisini alan Mondihome Kayserispor ise 9 puanda kaldı. 

Beşiktaş, 3. hafta erteleme karşılaşmasında 27 Eylül Çarşamba günü deplasmanda Yukatel Adana Demirspor ile karşı karşıya gelecek. Mondihome Kayserispor ise Trendyol Süper Lig 7. hafta müsabakasında evinde RAMS Başakşehir'i konuk edecek. 

Beşiktaş Mondihome Kayserispor Trendyol Süper Lig