Beşiktaş, Fırsatı Kaçırdı

TAKİP ET

UEFA Avrupa Liginde Belçika temsilcisi Genk ile deplasmanda karşılaşan Beşiktaş, mücadelenin 16. dakikasında Quresma'nın golü ile 1 – 0 üstünlüğü yakalasa da Genk, 89. dakikada Berge'nin golüyle beraberliği yakaladı.

UEFA Avrupa Liginde Belçika temsilcisi Genk ile deplasmanda karşılaşan Beşiktaş, mücadelenin 16. dakikasında Quresma’nın golü ile 1 – 0 üstünlüğü yakalasa da Genk, 89. dakikada Berge’nin golüyle beraberliği yakaladı. Üç puanı son dakikada yediği golle kaçıran Beşiktaş, bir puanla yetindi. Beşiktaş’ın gruptaki kaderini son iki karşılaşma belirleyecek.

UEFA Avruğa Ligi I Grubunda mücadele eden temsilcimiz Beşiktaş, Belçika’nın Genk takımıyla deplasmanda karşılaştı. Grubun üçüncü maçında Belçika’nın Genk takımını Vodafone Park’ta ağırlayan Beşiktaş, rakibine 4 – 2 kaybetmişti. Belçika’daki karşılaşmada ise mücadeleyi uzun süre önde götüren Beşiktaş, son dakikada yediği golle adeta yıkıldı. 1 – 1 biten mücadelenin sonunda sahadan 1 puanla ayrılan Beşiktaş, gruptaki puanını 4’e yükseltirken, Genk ise 7 puanla grup liderliğini sürdürdü.

Grubun diğer karşılaşmasında Sarpsborg, Malmö’ye konuk oldu. Bu zorlu mücadelede 1 – 1’lik beraberlikle sonuçlandı. Bu skorla Malmö ve Sarpsborg, gruptaki puanını 5’e yükseltti.

Grupta 29 Kasım tarihinde oynanacak beşinci karşılaşmalarda İsveç temsilcisi Malmö, Belçika temsilcisi Genk’i, Norveç temsilcisi Sarpsborg ise temsilcimiz Beşiktaş’ı konuk edecek.

Genk karşılaşmasında Beşiktaş’ın kalesini 13 maç sonra Tolga zengin korurken, Necip Uysal ve Dorukhan Toköz’de Genk deplasmanında ilk 11’in sürpriz isimlerinden oldu.

   

Beşiktaş Genk UEFA Avrupa Ligi Quresma Berge