Beşiktaş Fark Yedi! Seyirci Protesto Etti

TAKİP ET

Süper Ligde ilk yarının son haftasında Kasımpaşa'ya konuk olan Beşiktaş, sahadan farklı mağlup ayrılınca taraftarı futbolcuları ve yönetimi haklı olarak protesto etti.

Süper Ligde ilk yarının son haftasında Kasımpaşa’ya konuk olan Beşiktaş, sahadan farklı mağlup ayrılınca taraftarı futbolcuları ve yönetimi haklı olarak protesto etti.

Beşiktaş, deplasmanda Kasımpaşa’ya 4 – 1 gibi farklı bir skorla mağlup oldu. Son haftalardaki kötü gidişata dur demek için Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda Kasımpaşa karşısına çıkan Beşiktaş, Loret Sadiku, Mbaye Diagne (2) ve David Pavelka’nın gollerine engel olamayınca son haftaların en farklı mağlubiyetini alarak şampiyonluktan bir adım daha uzaklaştı. Beşiktaş’ın tek sayısı ise Mustafa Pektemek’ten geldi.

Kasımpaşa karşısında hiçbir varlık gösteremeyen ve oldukça sönük bir futbol sergileyen Beşiktaş, bu skorla Süper Ligde bu sezon beşinci yenilgisini aldı. Süper Ligin ilk 17 haftalık maratonunda Beşiktaş, sahadan 7 kez galip ayrılırken 5 karşılaşmada da rakipleriyle yenişemeyerek berabere kaldı.  

Beşiktaş’ı farklı mağlup eden Kasımpaşa puanını 29’a yükselterek maç fazlasıyla 2. sıraya yükselirken, 26 puanda kalan Beşiktaş ise maç fazlasıyla 6. sırada yer aldı.

Süper Lig Beşiktaş Kasımpaşa