Beşiktaş, Bursaspor'un Başarılı File Bekçisinin Peşine Düştü

TAKİP ET

Başarılı file bekçisi Fabri'yi Fulham'a transfer eden Beşiktaş, şimdi de bütün imkanlarını seferber ederek Bursaspor'un başarılı kalecisi Harun Tekin'i transfer ederek kalesini güvene almak istiyor.

Başarılı file bekçisi Fabri’yi Fulham’a transfer eden Beşiktaş, şimdi de bütün imkanlarını seferber ederek Bursaspor’un başarılı kalecisi Harun Tekin’i transfer ederek kalesini güvene almak istiyor.

Beşiktaş, başarılı file bekçisi için Bursaspor’a çılgın bir transfer teklifi yapmayı düşünüyor. Beşiktaş, başarılı file bekçisine karşılık Buırsaspor’a üç oyuncusunu takas olarak önerecek. Beşiktaş’ta bu tarnsferin gerçekleşmesini en fazla isteyen isimlerin başında Teknik Direktör Şenol Güneş geliyor. Şenol Güneş’in bu isteğini dikkate alan Beşiktaş yönetimi, yabancı kaleci transferinden vazgeçmiş görünüyor.

Bursaspor’un başarılı file bekçisi Harun’un ise bu transfere sıcak baktığı ve Beşiktaş’ın kalesini devralmak istediği kaydedildi.

Başarılı file bekçisini para vermeden takas karşılığında transfer etmek isteyen Beşiktaş yönetimi ise takas için 5 isim belirlese de bu isimlerden 3 ismi Bursaspor’a teklif edecek.

İşte Beşiktaş yönetimi tarafından belirlenen o isimler;

Vagner Love

Mustafa Pektemek

Orkan Çınar

Oğuzhan Aydoğan

Mertcan Açıkgöz

Beşiktaş Bursaspor transfer Harun Tekin Fabri