Beşiktaş 1 – Monaco 1! Golün İsmi Yine Değişmedi

TAKİP ET

Bu akşam ekranlara gelen Beşiktaş-Monaco karşılaşmasında kıran kırana bir mücadele sergilendi. Vodofone Park'ta oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi G grubu maçında Beşiktaş rakibi Monaco'yu evinde ağırladı. Beşiktaş'ta Cenk Tosun fırtınası yine başroldeydi.

Bu akşam ekranlara gelen Beşiktaş-Monaco karşılaşmasında kıran kırana bir mücadele sergilendi. Vodofone Park’ta oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi G grubu maçında Beşiktaş rakibi Monaco’yu evinde ağırladı. Beşiktaş’ta Cenk Tosun fırtınası yine başroldeydi.

BEŞİKTAŞ İLK PUAN KAYBINI YAŞADI

UEFA Şampiyonlar Liginde fırtına gibi esen Beşiktaş hiç puan kaybetmeyerek 3’te 3 yapmıştı. Bu akşam kendi evinde Monaco’yu ağırlayan Siyah Beyazlı takım ilk puan kaybını yaşadı. 

BEŞİKTAŞ’TAN MUHTEŞEM BASKI

Beşiktaş, maçın başladığı ilk 15 dakikada rakibi Monaco’ya muhteşem bir baskı kurarken tribünlerin desteği de gözlerden kaçmadı. Üst üste atak yapan ve kalede birçok pozisyon yakalayan Beşiktaşlı oyuncular ilk yarının uzatma dakikalarında rakip oyuncu Rony Lopes’in attığı golle büyük bir şok yaşadı. 

CENK TOSUN BERABERLİK GOLÜNÜ ATTI

İkinci yarı başladığında yine rakibi üzerinde yine muhteşem bir baskı kuran Siyah Beyazlı oyuncular rakip kalede tehlikeli pozisyonlar yakaladı. Beşiktaşlı taraftarların büyük ve coşkulu desteği eşliğinde süren maçta takımın 7 numaralı oyuncusu Quaresma’nın düşürülmesi sonucunda yine takımın başarılı oyuncusu Cenk Tosun’un kullandığı penaltı vuruşu topu ağlarla buluşturarak beraberliği getirdi. ilerleyen dakikalarda temposunu arttırarak devam eden Beşiktaşlı futbolcular rakip kalede oldukça güzel pozisyonlar yakalamalarına rağmen takımlarını öne geçirecek golü bir türlü bulamadılar. Vodofone Park’ta oynanan karşılaşmada 1 puanda kalan temsilcimiz Beşiktaş aldığı 1 puanla puanını 10’a yükseltti. Rakip takım Monaco’nun puanı ise 2’ye yükseldi. 

 

Beşiktaş Monaco Maç Maçın Skoru 1-1 Beraberlik Cen Tosun Şampiyonlar Ligi Vodofone Park 1 Kasım 2017