Bergüzar Korel: Hadi Hayırlısı

TAKİP ET

İngiltere tatilinden kısa bir süre önce dönen Bergüzar Korel ve Halit Ergenç önceki gece arkadaşlarıyla Cihangir'de objektiflere takıldı. Hamilelik dedikoduları ile ilgili sorulara Korel, hadi hayırlısı, cevabını veri.

İngiltere tatilinden kısa bir süre önce dönen Bergüzar Korel ve Halit Ergenç önceki gece arkadaşlarıyla Cihangir’de objektiflere takıldı. Hamilelik dedikoduları ile ilgili sorulara Korel, hadi hayırlısı, cevabını verdi. Çift, geçen gece yine çok sık görüldükleri ve sevdikleri Cihangir’deydi. Arkadaşlarıyla gece geç saate kadar sohbet edip bol bol fotoğraf çektirdiler. İngiltere tatillerinde karnavala denk gelip çok eğlenen ikili, “Karnavala bilerek gitmedik. Biraz dolaşıp, dinlenelim diyerek gitmiştik, karnaval da denk geldi” dedi. Halit Ergenç kameralara denk gelmişken geçtiğimiz günlerde doğum gününü olan eşi için, “İyi ki doğmuş. İyi ki var.” diyerek kameralar önünde tekrardan kutlama yaptı. Son olarak ortalarda dolaşan ikinci hamilelik dedikodularıyla ilgili konuşan Bergüzar Korel şimdilik böyle bir durumun olmadığını söyleyip ekledi, “Hadi hayırlısı”.  

arkadaşlar bebek bergüzar korel buluşma cihangir dedikodu hadi hayırlısı Halit Ergenç hamile mi ingiltere tatili karnaval