Beni Bu Halde Son Görüşün Diyen Adam Karısını Görüntülü Arayarak İntiharını İzletti!

TAKİP ET

Aydın Nazilli ilçesinde henüz 1 aydır evli olduğu karısını cep telefonuyla görüntülü arayarak canlı canlı intiharını izletti.

Aydın Nazilli ilçesinde henüz 1 aydır evli olduğu karısını cep telefonuyla görüntülü arayarak canlı canlı intiharını izletti. 

Olay, Aydın’ın Nazilli ilçesinde İsabeyli Mahallesi’nde meydana geldi. Maddi sıkıntı içinde olduğu öğrenilen 45 yaşındaki adam karısını cep telefonuyla görüntülü aradıktan sonra kendini asarak intihar etti.

MADDİ SIKINTILAR YÜZÜNDEN BUNALIMA GİRDİ

Alınan bilgilere göre, 45 yaşında olan Muhammet Uçar, Mahallesindeki futbol sahasının hemen yanında yer alan zeytinlik alana giderek henüz 1 ay önce evlendiği karısını cep telefonundan görüntülü arayarak intihar etti. Kahvehane işlettiği öğrenilen adamın, düğün yapmak için aldığı borçları ödeyemediği ve bu yüzden intihar ettiği iddia edildi.

‘BİRAZDAN KENDİMİ ASACAĞIM’

Karısıyla yaşadığı maddi sıkıntı yüzünden tartışma yaşadığı öğrenilen adamın işe gittiğini söyleyerek evden çıktığı ve yaklaşık 1 saat sonra karısını görüntülü arayarak ‘Beni bu halde son görüşün, birazdan bu elimdeki iple kendimi asacağım’ dediği öğrenildi. Karısına bunları söyledikten sonra telefonu kapatan Uçar’ın yanında getirdiği iple kendisini ağaca astığı öğrenildi. Muhammet Uçar’ın görüntülü aradığı karısı ve o sırada yanında bulunan ağabeyi Cumhur Uçar, durumu hemen sağlık ekipleri ve Jandarma ekiplerine haber verdi. Olay yerine intikal eden sağlık ekipleri talihsiz adamın cansız bedeniyle karşılaştı. Jandarma ekiplerinin yaşanan olayla ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi.

 

Aydın Nazilli İntihar Karısını görüntülü aradı Maddi sıkıntı Kendini astı