Beni Bırakma Meltem kim, gerçek adı ne? Esengül Aypek kimdir, kaç yaşında?

TAKİP ET

ATV ekranlarında günlük dizi olarak yayınlanan Beni Bırakma dizisinde Meltem karakterine hayat veren oyuncu herkes tarafından merak ediliyor. Dizide çevirdiği entrikalarla adından çok söz ettiren aynı zamanda esprili karakteri ile de dikkatleri üzerine toplamayı başaran Beni Bırakma Meltem kim oynuyor, gerçek adı ne gibi soruların yanıtı araştırılıyor. Peki Beni Bırakma Meltem gerçek adı ne?

ATV ekranlarında yayınlanan günlük dizi Beni Bırakma son dönemlerde çok konuşulan diziler arasında yer almaya devam ediyor. Özellikle dizide rol alan oyuncuların gerçek hayattaki kimlikleri ve özel hayatı da herkes tarafından merak edilen konular arasında yer alıyor. Peki Beni Bırakma Meltem kim oynuyor? Beni Bırakma Meltem gerçek adı ne?

Beni Bırakma Meltem’i kim oynuyor?

ATV ekranlarında yayınlanan beni bırakma dizisinde Meltem karakterine genç oyuncu Esengül Aypek Hayat veriyor. Dizide aşık olduğu Tarık ile evlenmek için birbirinden farklı entrikalar çeviren sonunda da amacına ulaşan ancak bu defa da eşini elinde tutmak için başka yöntemlere başvurmak zorunda kalan Meltem hem çevirdiği entrikalarla hem de eğlenceli karakteri ile biliniyor.

Esengül Aypek kimdir, kaç yaşında?

Esengül Aypek Ankara'da 1993 tarihinde dünyaya geldi. 1.71 boyu olan 53 kilo ağırlığındaki oyuncu yengeç burcu. Bilkent Üniversitesi Uluslararası ilişkiler bölümünden mezun olan genç oyuncu küçük yaştan beri meraklı olduğu oyunculuk alanında kendini geliştirdi. Ankara'da yaşayıp yan ve okul hayatını da Ankara'da tamamlayan genç oyuncu birçok tiyatro oyununda rol aldı ve ardından günlük dizilerde yer almaya başladı.
 

beni bırakma meltem