"Ben Teröristim" Diyen Gazeteci Nevzat Çiçek CNN Türk Canlı Yayınını Terk Etti

TAKİP ET

CNN Türk'te yayınlanan 'Ne Oluyor?' programının canlı yayınında büyük gerginlik yaşandı. Programın konukları Gazeteci Nevzat Çiçek ve Elif Dördüncü Aydemir arasında yaşanan gerginlik sonucunda Çiçek stüdyoyu terk etti.

CNN Türk’te yayınlanan “Ne Oluyor?” programının canlı yayınında büyük gerginlik yaşandı. Programın konukları Gazeteci Nevzat Çiçek ve Elif Dördüncü Aydemir arasında yaşanan gerginlik sonucunda Çiçek stüdyoyu terk etti.

CNN Türk canlı yayınının konuğu olan gazeteci Nevzat Çiçek ve Elif Dördüncü Aydemir arasında gerginlik yaşandı. Programın bölüm konusu olan Müftüye nikah yetkisi verilmesi tartışıldığı anlarda ikili arasındaki diyalog kavgaya dönüştü. Kavga giderek büyüdü ve Nevzat Çiçek, Elif Dördüncü Aydemir’e öfkelenerek canlı yayını terk etti.

MİKROFONU FIRLATARAK CANLI YAYINDAN AYRILDI

Şirin Payzın’ın sunumu ile ekranlara gelen “Ne Oluyor?” programının canlı yayın konuğu olan Nevzat Çiçek ve Elif Dördüncü Aydemir Müftüye nikah yetkisi verilme yetkisinin konuşulduğu anlarda tartışmaya başladı. İkili arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Aydemir’in yasa ile ilgili ‘Çağdaş ve kadın haklarını koruyucu değil yorumu sonrasında Çiçek, “Yahu mevcut yasayı daha görmemişken hangi kadın haklarından bahsediyorsunuz?” ifadelerini kullandı. Giderek tırmanan tartışmada Aydemir’in ‘Ben son derece Vatansever bir insanım’ sözleri üzerine Çiçek, mikrofonu fırlatarak öfkeli bir şekilde ‘Ben teröristim’ diyerek canlı yayını terk etti. Programa reklam arası verildi.

 

CNN Türk canlı yayın program ne oluyor şirin payzın nevzat çiçek elif dördüncü aydemir kavga ben teröristim müftüye nikah yetkisi tartışma