Belediye Kamyonu Yolunu Kesti, Meral Akşener İsyan Etti: Bu Devran Döner!

TAKİP ET

İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, miting için gittiği Gaziantep'te yolların belediye kamyonları ile kapatılması üzerine isyan etti. 'Bu devran döner. Ayıptır, ayıp.' diyen Akşener'in sert tepki gösterdiği görüldü.

İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, miting için gittiği Gaziantep’te yolların belediye kamyonları ile kapatılması üzerine isyan etti. ‘Bu devran döner. Ayıptır, ayıp.’ diyen Akşener’in sert tepki gösterdiği görüldü.

24 Haziran seçimleri için çalışmalarına devam eden İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, Gaziantep’te belediye kamyonları ile yolların kapatılmasına isyan etti. 

‘AYIPTIR, AYIP’

Gaziantep mitingi için geldiği kentte güvenlik amacıyla miting alanındaki yolların güvenlik amacı ile kapatılmasına sert çıkan Akşener, kalabalığın alana gelmek için birçok engeli aştığını belirterek söz konusu uygulamadan dolayı Gaziantep Valisi’ni eleştirdiği görüldü. Kendisinin Gaziantep’in misafiri olduğunu söyleyen Akşener, uygulamaya isyan etti.

OSMANİYE’DE DE AYNI OLAYLA KARŞILAŞTI

Gaziantep’te yaşadığı olaya isyan eden Meral Akşener, buradan hareket ettiği Osmaniye’de de miting güzergahının güvenlik nedeniyle kapatıldığını gördü. Olay karşısında sinirlenen Akşener, aracından inerek görevlilere tepki gösterdi ve kısa süreli bir tartışma yaşadı.

‘SAYIN VALİ’Yİ UYARMAK İSTERİM’

Yaptığı konuşmada, karşılaştığı durum karşısında yaşadığı üzüntüyü dile getiren İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Akşener, ‘Sayın Vali’yi buradan uyarmak isterim, bir Vali’nin görevi iktidar partisinin il başkanı olmak değildir. Valiler, emniyet müdürlerin onların hepsi devletin memurları olmalıdır.’ dediği öğrenildi. Öte yandan Akşener’in ‘Bu devran döner.’ çıkışıda dikkatlerden kaçmadı.

 

Meral Akşener Gaziantep Miting Kamyon Belediye İYİ Parti 24 Haziran