Belediye başkanının yeğeni kazada yaşamını yitirdi

TAKİP ET

Sakarya'nın Geyve ilçesinde dün akşam saatlerinde yaşanan acı bir olayla Talha Mücahit Tan (26) hayatını kaybetti. Tarladan dönerken kullandığı traktörün kontrolünü kaybeden Tan, traktörün devrilmesi sonucu hayatını kaybetti. Olayın daha da üzücü yanı, Talha Mücahit Tan'ın Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce'nin yeğeni olduğunun belirtilmesi oldu.

Kaza, Geyve ilçesi Çengel Mahallesi'nde meydana geldi. Tarladan dönerken bir anda yaşanan kaza, bölgedeki insanları büyük bir üzüntüye boğdu. Talha Mücahit Tan'ın kontrolünü kaybettiği traktör yoldan çıkıp devrildi ve Tan, traktörün altında kaldı. Çevredekilerin hemen ihbarı üzerine sağlık ve jandarma ekipleri olay yerine sevk edildi. Ancak yapılan kontrollerde genç yaşta hayatını kaybettiği belirlendi.

Talha Mücahit Tan'ın cenazesi, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Ön Otopsi Merkezi'ne kaldırıldı. Ailesi, yakınları ve çevre halkı büyük bir üzüntü içinde genç yaşta hayata veda eden Tan'a veda etti.

Tüm bunların yanında, Talha Mücahit Tan'ın Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce'nin yeğeni olduğu öğrenildi. Bu acı haber, Başkan Yüce ve ailesi için de büyük bir üzüntü kaynağı oldu.

Geyve ilçesinin sessiz sokakları, Talha Mücahit Tan'ın ani ve genç yaşta kaybıyla yas tutuyor. Kazanın detayları henüz netlik kazanmamış olsa da, tüm toplumun dikkatini bir kez daha trafiğin tehlikelerine ve trafik güvenliğine çekiyor. Genç yaşta hayatını kaybeden Tan'ın ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

Sakarya trafik kazası ölüm haberi