Belediye Başkanının Oğluna Silahlı Saldırı!

TAKİP ET

Geçtiğimiz günlerde Yahşihan Belediye Başkanının oğluna aracındayken düzenlenen saldırı büyük ses getirmişti. Ağır yaralanan Metin Sungur GATA'da tedavi altına alındı.

Geçtiğimiz günlerde Yahşihan Belediye Başkanının oğluna aracındayken düzenlenen saldırı büyük ses getirmişti. Ağır yaralanan Metin Sungur GATA'da tedavi altına alındı.

Ankara Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur'un oğlu olan Metin Sungur geçtiğimiz günlerde aracı ile seyir halindeyken kimliği belirsiz kişiler tarafından silahlı saldırıya uğradı. Aracından çıkmaya fırsat bulamadan ateş altında kalan Metin Sungur başından feci şekilde yaralandı. 

Aracının içerisinde yanında iki arkadaşı ile birlikte Ankara Yenimahalle bölgesinde oturarak sohbet ettiği sırada birden kanlar içerisinde olduğu yere yığıldı. Bunun üzerine durumu anlamaya çalışan arkadaşları Metin Sungur'un başından vurulduğunu gördüler. Zaman kaybetmeden sağlık ekiplerine haber veren arkadaşları aynı zamanda polis ekiplerine de haber verdiler. 

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralandığı tespit edilen Metin Sungur'u bölgede bulunan Yüksek İhtisas Hastanesine götürdüler. Hastanede yapılan ilk müdehalesinin ardından ailenin de isteği ile GATA'ya götürülmesine karar verildi. Ambulans ile taşınan Metin Sungur'un ağır bir şekilde yaralandığı ve henüz hayati tehlikeyi atlatamadığı öğrenildi. Tedavisine devam edilirken konu hakkında geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı. Konunun husumet mi yoksa rast gele açılan bir ateş mi olduğu henüz belli olmazken polis ekiplerinin her ihtimali değerlendirdiği ifade ediliyor. 

ankara belediye başkanı metin sungur silahlı saldırı