Belediye Başkanının Kızı Öğrencisi İle İlişkiye Girdi!

TAKİP ET

ABD'nin Lodi şehrinde Belediye Başkanının öğretmen olan kızı bir öğrencisine çıplak fotoğrafını göndererek onunla cinsel ilişkiye girdi.

ABD'nin Lodi şehrinde Belediye Başkanının öğretmen olan kızı bir öğrencisine çıplak fotoğrafını göndererek onunla cinsel ilişkiye girdi. 

Amerika'nın New Jersey eyaletinin Lodi şehrinde akıl almaz bir olay yaşandığı tespit edildi. Şehirde Belediye Başkanı olarak görev yapan Emil Carafa'nın 32 yaşında öğretmenlik yapan Stephanie Carafa isminde bir kızı olduğu öğrenildi. Ortaya çıkan skandala göre belediye başkanının kızının öğrencisi ile yasak bir ilişki yaşadığı tespit edildi. 

Bölgede bulunan bir okulda öğretmenlik yapan 32 yaşındaki kadının 16 yaşındaki lise öğrencisi ile bir süredir son derece samimi olduğu ve bu durumun dikkat çekmeye başladığı tespit edildi. Ortaya çıkan skandala göre öğrencisi ile cinsel ilişkiye girdiği belirlendi. 

ÇIPLAK FOTOĞRAFLARINI GÖNDERMİŞ

2012 yılından bu yana aynı okulda görev yaptığı öğrenilen kadın öğretmenin polis tarafından yapılan incelemesinin ardından yasak ilişki yaşadığı öğrenildi. 16 yaşında reşit olmayan öğrencisi ile yaşadığı ilişki sonrasında cep telefonunda öğrencisine göndermiş olduğu çıplak fotoğraflara ve cinsel içerikli mesajlara da ulaşıldı. 6 senedir görev yaptığı okuldan yıllık olarak 50 bin dolar maaş aldığı tespit edildi. Reşit olmayan bir çocukla yaşamış olduğu yasak ilişki sonrasında yargılamasına başlandı. Okuldan atılan öğretmenin Cuma günü görülecek dava sonrasında hakim karşısına çıkması bekleniyor. Son karar hakim ve mahkeme heyeti tarafından verilecek. 

amerika öğretmen öğrenci yasak ilişki