Belden Aşağısı Tutmayan "Topal Demet" Lapaklı Torbacı Tuvalette Suç Üstü Yakalandı

TAKİP ET

İstanbul Beyoğlu'nda düzenlenen narkotik operasyonunda "Topal Demet" lakabı ile tanınan engelli kadın torbacı sürünerek ettiği tuvalette uyuşturucu maddeleri imha ettiği sırada suçüstü ekiplere yakalandı.

İstanbul Beyoğlu'nda düzenlenen narkotik operasyonunda "Topal Demet" lakabı ile tanınan engelli kadın torbacı sürünerek ettiği tuvalette uyuşturucu maddeleri imha ettiği sırada suçüstü ekiplere yakalandı.

İstanbul Beyoğlu'nda narkotik ekipleri koçbaşı ile kapısını kırarak operasyon düzenledikleri bir evde engelli kadın torbacıyı sürünerek gittiği tuvalette uyuşturucu maddeleri imha ettiği sırada yakaladı. "Topal Demet"  lakabı ile tanınan kadın torbacının tuvalete attı uyuşturucu maddeyi polis tuvalet deliğinden çıkartarak el koydu. Gözaltına alınan torbacı kadın çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

İHBARI ALAN EKİPLER HAREKETE GEÇTİ

İstanbul Beyoğlu'nda Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı Sokak Suçları ve Narkotim Büro Amirliği ekipleri,  uzun süredir takip ettikleri torbacı bir kadının uyuşturucu madde satışı yaptığına dair aldıkları ihbarı değerlendirerek operasyon düzenledi. Söz konusu kadının daha önce uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan ceza evine girdiği ve fiziksel engelli olması nedeniyle Denetimli Serbestlik Yasası ile serbest bırakıldığı öğrenildi. "Topal Demet" lakaplı 46 yaşındaki Zöhre T.'nin Tarlabaşı'nda bir evde bulunduğunu belirleyen ekipler fiziki ve teknik takibin ardından geçtiğimiz Perşembe günü saat 19.00 sularında Çukur Mahallesi tek Kuyulu Sokak üzerinde tespit edilen tek odalı eve operasyon düzenledi.

ENGELLİ TORBACI KADIN TUTUKLANDI
Evde yapılan aramaların ardından polise aldığı uyuşturucu madde miktarının söyleyen kadın, emniyette 7 farklı kaydı olmasına rağmen maddeyi tatmanın hasta olduğu için içtiğini öne sürdü.  Cezaevine defalarca girdiği ve her seferinde vücudundaki engelini bahane ederek çıktığı öğrenilen kadın operasyonundan sonra gözaltına alınarak Kasımpaşa Polis merkezine götürüldü. Burada Yapılan işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen kadın ‘uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

istanbul beyoğlu topal demek engelli kadın torbacı engelli torbacı