Bekarlığa Veda Partisi Dönüşünde 11 Hayat Söndü! İran'da Düşen Türk Jetinde Hayatını Kaybedenlerin İsimleri Açıklandı

TAKİP ET

Birleşik Arap Emirlikleri'nden İstanbul'a dönüş yapan bir Türk jetinin İran'da düştüğü haberlerinin ardından jetin Başaran Holding'e ait olduğu ve jette Mina Başaran ile yanındaki kız arkadaşlarının bulunduğu öğrenildi. Düşen jette, bekarlığa veda partisinden dönen 11 kişi hayatını kaybetti.

Birleşik Arap Emirlikleri’nden İstanbul’a dönüş yapan bir Türk jetinin İran’da düştüğü haberlerinin ardından jetin Başaran Holding’e ait olduğu ve jette Mina Başaran ile yanındaki kız arkadaşlarının bulunduğu öğrenildi. Düşen jette, bekarlığa veda partisinden dönen 11 kişi hayatını kaybetti. 

Birleşik Arap Emirlikleri’nden havalanan ve İstanbul’a yola çıkan Başaran Holding’e ait jet İran’da düşmüştü. İran’da düşen Türk jeti Uluslararası Haber Ajansı Reuters tarafından son dakika bilgisi olarak geçmiş ve jette 8 yolcu, 3 mürettebat yer aldığı bilgisi verilmişti.

ULAŞTIRMA BAKANLIĞI AÇIKLAMA YAPTI

İran.2da düşen Türk jeti sonrasında Ulaştırma Bakanlığı resmi bir açıklama yaptı. Bakanlıktan yapılan açıklamada, İran’da bir Türk jetinin radardan kaybolduğunu ve bu jetin Başaran Holding’e ait olduğunun belirlendiği aktarıldı. 

BEKARLIĞA VEDA PARTİSİNDEN DÖNÜYORLARDI

Başaran Holding’e ait olan Türk Jetinde, Hüseyin Başaran’ın kızı Mina Başaran ve yanındaki arkadaşları yer alıyordu. 8 yolcu ve 3 mürettebattan oluşan Türk Jetinin Mina Başaran’ın Dubai’de düzenlediği bekarlığa veda partisinden döndüğü öğrenildi. 

 

ÖLEN İSİMLERİN KİMLİKLERİ BELLİ OLDU

Düşen özel Türk jetinde ölenlerin kimlikleri belli oldu. Uçakta, Hava Kuvvetleri’nin ilk kadın pilotlarından olan Melike Kuvvet ve onun yanında Beril gebeş ile hostes Eda Uslu yer alıyordu. Uçakta yolcu olarak ise Mina Başaran, Liana Hananel, Zeynep Coşkun, Jasmin Baruh, Aslı İzmirli, Ayşe And, Sinem Akay ve Burcu Urfalı’nın yer aldığı belirlendi. 

 

İranda düşen jet Türk jeti Başaran Holding Mina Başaran Ölenlerin kimlikleri Bekarlığa veda partisi