Bebeğini Öldüren Cani Anneden İlginç Savunma! 'Hayvansever Biriyim!'

TAKİP ET

İstanbul'da doğurduğu bebeği ile ilgilenmeyerek ölümüne sebep olan cani anne kendisini ilginç bir şekilde savundu.

İstanbul Kadıköy'de ilginç bir olay meydana geldi. 28 yaşındaki genç bir kadın evlilik dışı hamile kaldı. Ancak bebeği aldırmak için çok geç olduğu bir sırada hamile kaldığını öğrenince büyük bir şok yaşadı. Bunun ardından etrafındaki kimseye hamile olduğunu söylemedi. Hamileliğini kilo aldığını söyleyerek 9 ay boyunca gizlemeyi başardı. 

Ancak bir süre sonra halsiz düşen kadını bir komşusu hastaneye götürdü. Hastanede yapılan kontroller sonrasında bebek doğurduğu ortaya çıktı. Ancak durumu kabul etmeyen kadın hastaneden çıktı. Komşusu ise çok halsiz ve hasta olduğu için genç kadının evini temizlemek istedi. Büyük bir şokla karşılaştı. Evini temizlediği sırada bir kova içerisinde sarılı bebek cesedini gördü. 

ÖLÜ BEBEĞİYLE GÜNLERCE YAŞAMIŞ

Durumu zaman kaybetmeden polise haber veren komşu gerçeklerin ortaya çıkmasını sağladı. Konu hakkında polis tarafından soruşturma başlatıldı. Bebek otopsiye alındı. Ancak henüz kesin ölüm nedeni belirlenemedi. Bebek çürümeye başladığı için konu hakkında detaylı bir inceleme yapılamadı. 

Günlerce evde ölü bebeği ile yaşadığı öğrenilen kadın mahkeme tarafından tutuklandı. Hamile olduğunu kimseye söylemeyen kadın bebeği ile ilgilenmediği için öldüğünü anlattı. İfadesinde ise 'Aslında hayvansever biriyim. Kedilerime bakıyorum. Ama hamile olduğumu anlamadım ve doktora gitmedim' diyerek kendisini ilginç bir şekilde savundu. Akli dengesinin yerinde olup olmadığını anlamak için sağlık kurumuna sevk edildi. 

cani anne savvunma bebek