Baza İçerisinden Vahşet Çıktı! Koku Ele Verdi

TAKİP ET

İstanbul Avcılar'da kiralık bir apartman dairesinden gelen kötü kokular vahşeti ortaya çıkardı. Baza içerisindeki çürümüş kadın cesedi büyük şaşkınlık yarattı.

İstanbul Avcılar'da korkunç bir cinayetin meydana geldiği öğrenildi. Merkez mahallede bulunan bir evden kötü kokular gelmeye başlayınca komşular ve vatandaşlar durumdan şüphelendiler. Apartmanın ikinci katında bulunan daireden kokunun geldiği öğrenildi. Ancak kapıyı çalmalarına rağmen kimsenin açmaması üzerine durumdan şüphelendiler. Bunun üzerine hemen polis ekiplerine haber verdiler. 

Gelen polis ekipleri evin kiralık olduğunu ve mahallede bulunan emlak bürosu tarafından kiralandığını öğrendiler. Zaman kaybetmeden iletişime geçtiler. Savcılığa haber verildi. Eve giriş ve arama yapmak için gerekli izinlerin alındığı öğrenildi. Ardından içeri giren ekipler olağanüstü bir görüntü ile karşılaşmadılar. İçeride arama yapan polis ekipleri kokunun nereden geldiğini anlamaya çalıştılar.

BAZANIN İÇİNDEN ÇÜRÜMÜŞ KADIN CESEDİ ÇIKTI

Ağır kokunun bir süre sonra bazadan geldiği öğrenildi. Bunun üzerine bazayı açtıklarında korkunç manzara ile karşılaştılar. Çürümeye başlamış bir kadın cesedi olduğu görüldü. Evde herhangi bir şüpheli duruma rastlanmadı. Olay yeri inceleme ekipleri yaptıkları ilk incelemelerde evde boğuşmanın ya da bir kavganın yaşanmadığını dile getirdiler. 

Ceset üzerinde bir inceleme ilk kez olay yerinde yapıldı. Herhangi bir silah izine rastlanmadı. Ceset polisler eşliğinde Adli Tıp Kurumuna götürüldü. Burada incelemenin yapılması ve ölüm nedeninin anlaşılması bekleniyor. Bunun ardından polis ekipleri zaman kaybetmeden evi kiralayan ve ortadan kaybolan kişiyi araştırmaya başladılar. Soruşturma derinleştirildi. 

istanbul avcılar baza kadın cesedi