Bayrampaşa'da İplik Dokuma Fabrikasında Yangın! Ölü ve Yaralı Var Mı?

TAKİP ET

İstanbul Brampaşa'da bir sanayi sitesinde bulunan depoda yangın çıktığı öğrenildi. Korkutan yangına olay yerine sevk edilen çok sayıda itfaiye ekibi müdahale etti.

İstanbul Brampaşa’da bir sanayi sitesinde bulunan depoda yangın çıktığı öğrenildi. Korkutan yangına olay yerine sevk edilen çok sayıda itfaiye ekibi müdahale etti.

Olay, Bayrampaşa Emintaş 2 Sanayi Sitesi’nde bulunan bir iplik dokuma fabrikasında bu sabah saatlerinde yaşandı. Çıkan yangın büyük bir paniğe neden olurken durumun ihbar edilmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri fabrikanın camlarını kırarak çıkan yangına kısa sürede müdahale etti. Yangın büyümeden kontrol altına alınırken çıkan yoğun duman itfaiye ekiplerini zaman zaman zor durumda bıraktı. Uzun bir uğraş sonucu söndürülen yangın iş yerinde büyük maddi hasarlar oluştururken ölü ve yaralı olmaması herkesi sevindirdi.

Çıkan yangın ile ilgili fabrikada çalışan işçi Fahrettin Ünsal, “Biz makine dairesindeydik. Görmedik, orayı bir anda bir baktık ki dumanlar altına aldı. Biz arkada iki kişiydik, arkadaşımızın biri hemen tüplere koyuldu, ben de hemen itfaiyeyi aramaya çalıştım. İçeride kimse yok. Burası tekstil dokuma bölümü” dedi.
Diğer taraftan fabrikada çıkan yangının cep telefonları ile de kaydedildiği ve binadaki yoğun alev ile dumanın yanı sıra yaşanan paniğinde ne kadar büyük olduğu görüldü.

 

istanbul bayrampaşa yangın iplik fabrikası korkutan yangın