Bayram Ziyareti Dönüşü Feci Kaza! Hafif Ticari Araç İle Otomobil Çarpıştı 15 Kişi Yaralandı

TAKİP ET

Adıyaman- Gaziantep karayolunda feci bir kaza meydana geldi. Hafif ticari bir araç ile otomobil çarpıştı 15 kişinin yaralandığı öğrenildi.

Adıyaman- Gaziantep karayolunda feci bir kaza meydana geldi. Hafif ticari bir araç ile otomobil çarpıştı 15 kişinin yaralandığı öğrenildi.

Adıyaman –Gaziantep karayolunda bir ticari araç ile otomobilin çarpıştığı kazada 15 kişinin yaralandığı öğrenildi. Yaşanan kaza, Sugözü köyü yakınlarında meydana geldi. Besni’den Gaziantep’e gitmek için yola çıkan Latif Sablak yönetimindeki 27 B 3587 plakalı hafif ticari araç aynı istikamete gitmekte olan Şevket Bozkurt’un kullandığı 27 LH 737 plakalı otomobil ile çarpıştı. Yaşanan şiddetli çarpışma nedeniyle her iki araçta yoldan çıktı. Yaşanan feci kazada 6’sı çocuk olmak üzere 15 kişinin yaralandığı öğrenildi. Olay yerinde can pazarı yaşanırken ihbar üzerine çok sayıda itfaiye ve ambulans kaza yerine geldi. Kaza yerine toplanan vatandaşlar yerde yatan yaralılara güneş vurmaması için gölgelik yaptı. Kaza geçiren araçtaki ailelerin bayram ziyaretinden döndükleri öğrenildi.

6’sı ÇOCUK 15 KİŞİ YARALANDI

Yaşanan kazada, otomobilin sürücüsü 44 yaşındaki Şevket Bozkurt, 44 yaşındaki Ali Bozkurt, 2 yaşındaki Hasan Bozkurt, 40 yaşındaki Hanım Bozkurt, 31 yaşındaki Ayten Bozkurt, 8 yaşındaki M.B, 10 yaşındaki B.B, 13 yaşındaki S.B ve 4 yaşındaki İ.B yaralanırken hafif ticari araçta bulunan 57 yaşındaki Latif Sablak, 48 yaşındaki Zeliha Sabalak, 24 yaşındaki Zehra Sablak, 23 yaşındaki Enes Sablak, 17 yaşındaki Furkan Sablak ve 6 yaşındaki M.E.S yaralandı. Kazada yaralananlar olay yerine gelen ambulanslarla Besni Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaşanan kaza ile ilgili polis ekipleri soruşturma başlattı.

 

adıyaman gaziantep karayolunda kaza 15 kişi yaralandı hafif ticari araç otomobil bayram kazası