Bayram Öncesi Eylem Hazırlığına Olan DEAŞ'lı Terörist Ankara'da Yakalandı

TAKİP ET

Yasa dışı yollarla Irak'ın Telafer kentinden Ankara'ya gelen ve Ramazan Bayramı öncesinde eylem yapmaya hazırlanan terör örgütü DEAŞ üyesi terörist düzenlenen operasyonla yakalandı. Kanlı Eylem planına yan teröristin Ankara'daki bazı önemli noktalarda keşif ve istihbarat yaptığı öğrenildi.

Yasa dışı yollarla Irak'ın Telafer kentinden Ankara'ya gelen ve Ramazan Bayramı öncesinde eylem yapmaya hazırlanan terör örgütü DEAŞ üyesi terörist düzenlenen operasyonla yakalandı.  Kanlı Eylem planına yan teröristin Ankara'daki bazı önemli noktalarda keşif ve istihbarat yaptığı öğrenildi. 

Tarkan'dan yasa dışı yollarla Ankara'ya gelen ve Ramazan Bayramı öncesinde kanlı Eylem hazırlığında olduğu belirlenen DEAŞ’lı terörist terörle mücadele ekipleri tarafından düzenlenen operasyonla yakalandı.

KANLI EYLEM YAPACAKTI
Irak’ın Telafer kentinde faaliyet göstermeye devam eden terör örgütü DEAŞ üyesi N.A.F'nin illegal yollarla Türkiye’ye girdiği ve Ankara'ya geldiği bilgisine ulaşan Ankara Emniyet Müdürlüğü terörle mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri harekete geçti.  Zanlının diye bir süre teknik ve fiziki takibin yapan ekipler başkentteki bazen i noktalarda çeşit ve istihbarat yaptığı bilgisine ulaştı. Ramazan Bayramı öncesinde puanlı bir eylem planı veya zanlının bulunduğu adrese düzenlenen operasyonda DEAŞ’lı terörist N.A.F gözaltına alındı. Ayrıca evde yapılan aramalarda örgütsel dokümanlara ve keşif notlarına ulaşıldı. Ankara'da terör operasyonunun devam ettiği ve gözaltı sayısının artabileceği bildirildi.

Ankara terör operasyonu DEAŞ son dakika son dakika haberi terör operasyonu ankara